Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει στο πλατό του GNTM και δείχνει ενθουσιασμένη!
Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει στο πλατό του GNTM και δείχνει ενθουσιασμένη!

Η νέα προσθήκη στον επόμενο κύκλο του GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή, πρόκειται να φέρει νέο αέρα στο ριάλιτι μοντέλων που αναμένουμε από τη νέα σεζόν με μεγάλη ανυπομονησία. 

Το 25χρονο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά πυκνά φρύδια που έχει ποζάρει για τους φωτογραφικούς φακούς των πιο διάσημων φωτογράφων του κόσμου και έχει φορέσει δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας, είναι πλέον επί ελληνικού εδάφους και συμμετέχει ενεργά στα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM που αναμένεται να δούμε από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε φωτογραφίες της καθώς ποζάρει στο πλατό γυρισμάτων του ριάλιτι μοντέλων, δείχνοντας ενθουσιασμένη γι' αυτό το νέο βήμα στη καριέρα της.

«Αν δεν αντέξεις σε κάτι, θα σε πέσεις όλα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα με δείτε στο GNTM, έχουμε ποικιλία απόψεων, αυτό είναι σίγουρο» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών αυτών όπου ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Σοφία, να θυμίσουμε για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μόλις 25 ετών και θα έχει θέση special guest κριτή στο GNTM, αφού θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μόνο για τις διαδικασίες των auditions.

Παρ' όλο που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό και ως επί το πλείστον στις μητροπόλεις μόδας του κόσμου, στις φλέβες της κυλάει ελληνικό αίμα. Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά φρύδια της.

Μάλιστα, απαντά με άνεση όταν την ρωτούν για τα φρύδια της, τα οποία έχει ονομάσει «Βερόνικα».

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια τα μεγάλα και πυκνά φρύδια τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, η οποία την ενέπνευσε να τα φροντίζει και να νιώθει περήφανη γι' αυτά από τότε που ήταν μικρή.

Το μοντέλο έχει φωτογραφηθεί σε διεθνή περιοδικά όπως Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair και έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε καθώς πόζαρε στο πλατό των γυρισμάτων του GNTM:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved