Η σύντροφος του Πάνου Νάτση γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χαμό του-Το γεμάτο θλίψη μήνυμα
Showbiz

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χαμό του-Το γεμάτο θλίψη μήνυμα

Η Διονυσία Γεωργιάδου, τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από μερικούς μήνες, γιόρτασε τα γενέθλιά της... 

Η νεαρή καλλιτέχνιδα η οποία προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της μετά τον άδικο και απότομο χαμό του αγαπημένου της, γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας κοντά της καλούς φίλους.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, καθώς οι δύο ερωτευμένοι ήταν αποφασισμένοι να ζήσουν τη ζωή μαζί, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Έτσι, δεν θα μπορούσε σε μία τόσο όμορφη για την ίδια στιγμή, να μην έχει στο μυαλό της συνέχεια τον σύντροφο ζωής της, που της λείπει τόσο μα τόσο πολύ.

"Όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ …τρυπώνει ο χρόνος…" έγραψε στις λεζάντες των φωτογραφιών που ανέβασε από τα γενέθλιά της στα οποία οι δικοί της άνθρωποι της έκαναν έκπληξη μία υπέροχη τούρτα, της οποίας τα κεράκια έσβησε η εορτάζουσα, προσπαθώντας να ζήσει τις στιγμές αυτές, όσο και αν της λείπει ο αγαπημένος της.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο η κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος κατέγραψε το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο ηθοποιός καθώς διέσχιζε τον δρόμο.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο κέντρο της Αθήνας. Γεγονός που φυσικά βύθισε στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του, τη σύντροφό του και φυσικά τον καλλιτεχνικό κόσμο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα γενέθλια της Διονυσίας Γεωργιάδου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved