Βαρύ πένθος για τη Μαρία Σάκκαρη και τη μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου!
Showbiz

Βαρύ πένθος για τη Μαρία Σάκκαρη και τη μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου!

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της διεθνούς φήμης τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη και τη μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου τους προσώπου!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κανελλόπουλο, πατέρα της Αγγελικής Κανελλοπούλου και παππού της Μαρίας Σάκκαρη ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας την οικογένειά του αλλά και τον κόσμο της αντισφαίρισης στην απόλυτη θλίψη.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος υπήρξε πρωταθλητής στο τένις και ήταν ο άνθρωπος που μύησε την επίσης πρωταθλήτρια στο άθλημα κόρη του Αγγελική αλλά και την εγγονή του, Μαρία. Υπήρξε μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και συμμετείχε σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις την εποχή της ακμής του στο άθλημα. Υπήρξε πρώτο στο διπλό ανδρών το 1961 ενώ είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση τις χρονιές 1957, 1960, 1963 και 1964. Υπήρξε επίσης πρώτος στο διπλό μεικτό το 1966 και δεύτερος το 1964 και το 1965. Είχε λάβει μέρος σε πολλά εγχώρια και διεθνή τουρνουά τένις ενώ είχε συμμετάσχει και στην Εθνική ομάδα για το κύπελλο Ντέιβις το 1964.

Την είδηση του χαμού του έκανε γνωστή η Αγγελική Κανελλοπούλου που ανέβασε μία υπέροχη κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν γράφοντας στη λεζάντα της: "Αγαπημένε μου μπαμπάκα

Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου

Και τεράστιος προπονητής του τένις

Θα είσαι πάντα μέσα μου και μαζί μου

Καλό ταξίδι!!!".

Δείτε παρακάτω τη φωτό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved