Γιώργος Τσούλης: Και άλλα ευχάριστα; Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο του παιδάκι;
Showbiz

Γιώργος Τσούλης: Και άλλα ευχάριστα; Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο του παιδάκι;

Χθες παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, σε λίγους μήνες δεν αποκλείεται να κρατάει στην αγκαλιά του και το πρώτο του μωράκι! 

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσούλη, τον γνωστό και αγαπημένο τηλεοπτικό σεφ ο οποίος, αν κρίνουμε από τα όσα του εύχονταν χθες οι καλοί του φίλοι μέσα από τα social media, σύντομα θα γίνει μπαμπάς.

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει αποκαλύψει τίποτα και να μην έχει μιλήσει καθόλου δημόσια για αυτές τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του, όμως εκτός από το γεγονός ότι οι... εικόνες μιλούν από μόνες τους μιας και η νύφη εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα λάμποντας μέσα στο υπέροχο νυφικό της, οι φίλοι τους δεν σταμάτησαν να τους εύχονται τα καλύτερα για το μωράκι που περιμένουν στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του γάμου τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τσούλης και η αγαπημένη του Μαριαλένα είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια και σκόπευαν κάποια στιγμή να ενώσουν τις ζωές τους.
Δεν αποκλείεται λοιπόν, η φημολογούμενη άφιξη του πρώτου τους παιδιού, να επίσπευσε τις διαδικασίες για κάτι τέτοιο ώστε να υποδεχτούν πλέον παντρεμένοι το μωρό τους.

Και μπορεί οι δύο ερωτευμένοι να μην έχουν μιλήσει ακόμα για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή τους όμως το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Τσούλης θα αφοσιωθεί στο νέο του ρόλο ως μπαμπάς καθώς πάντα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους στις οποίες είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της νύφης και κάπως έτσι, όπως δείχνουν τα πράγματα, προδόθηκε το πιο όμορφο μυστικό του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved