Χρήστος Βασιλόπουλος: Βάφτισε τον γιο του στη Μεσσηνία!
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Βάφτισε τον γιο του στη Μεσσηνία!

Σε ένα υπέροχο σκηνικό, κοντά στη θάλασσα βάφτισε τον δύο χρονών γιο του ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και αφού γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι τα δεύτερα γενέθλια του μικρούλη Απόλλο τον οποίο έχει αποκτήσει με την Αμερικανίδα σύντροφό του Σάρα Κόνορ, έκανε και τη βάφτιση. Αυτή τη φορά στα πάτρια εδάφη, τη Μεσσηνία που είναι ένας αγαπημένος τόπος του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Εν μέσω διακοπών λοιπόν, το ζευγάρι έκανε και τη βάφτιση του μικρού και αμέσως μετά ακολούθησε ένα υπέροχο απόγευμα, λίγο μετά τη δύση του ήλιου, σε ένα πολύ όμορφο beach bar της περιοχής.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος θέλοντας να ευχαριστήσει τον καλό του φίλο για την πρόσκληση, ανέβασε ένα σύντομο βίντεο από την όμορφη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.

Η βάφτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και το ζευγάρι μαζί με τον χαριτωμένο μικρούλη έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει αφοσιωθεί στον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα και μάλιστα στα πρόσφατα γενέθλια του γιου του, έγραψε δημόσια το πιο τρυφερό μήνυμα για εκείνον. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Όσο το πρόσωπο σου θα λάμπει μικρέ μου πρίγκηπα και τρέχεις και χαμογελάς και είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα "γεμίζω " από τη λάμψη σου και την καθαρότητά σου. Στα δυο αυτά χρόνια της υπεροχής ύπαρξης σου, ο κόσμος αποκτάει άλλο νόημα. Σε ευχαριστώ κάθε μέρα και κάθε πρωί και βράδυ.
Χρόνια σου πολλά πραγματικέ μου Απόλλωνα! Σ' αγαπώ πολύ», έγραψε ο ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια του γιου του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη βάφτιση του μικρούλη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved