Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έγινε παππούς πριν από λίγες μέρες και δεν το πήρε είδηση κανείς!
Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έγινε παππούς πριν από λίγες μέρες και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει κάθε λόγο να μιλάει για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτό του παππού στο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η κόρη του πριν από είκοσι μέρες. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός ο οποίος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή, σπάνια μιλάει δημόσια για την οικογένειά του, τη γυναίκα του και την κόρη του που είναι και τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είχε πει πολύ λίγα πράγματα για την κόρη του που δεν έχει ακολουθήσει τα δικά του χνάρια στον καλλιτεχνικό χώρο.

"Έχω μια κόρη που είναι 32 ετών, είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις. Είναι πολύ καλό παιδί και έχουμε μια άριστη σχέση. Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος. Οι σχέσεις, όμως, είναι αδυσώπητες και περνάνε από σαράντα κύματα. Στο παρελθόν, την εποχή των γονιών μου-που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι- οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι" είχε πει στη συνέντευξη και είχε τονίσει:

Με τη σύζυγό του είναι μαζί από τότε που εκείνος ήταν 25 ετών.

"Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Και πάντα μιλάω για βαθύτερα πράγματα και όχι στα τυπικά. Ίσως ήμουν ανώριμος και πολύ νέος, διότι έγινα πατέρας σε ηλικία 25 ετών. Έξι μήνες πριν είχα παντρευτεί. Στην πορεία, η οικογένεια, οι γονείς και οι φίλοι μου, έγιναν το απάγκιο μου και με στήριξαν σε όλα μου τα επαγγελματικά βήματα, ειδικά όταν έτρωγα χαστούκια και απόρριψη. Όλα με “ξύλο ξεκίνησαν” και τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα. Όλο αυτό που βίωσα, όμως, ήταν μια μαθητεία».

Με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε παράσταση όπου πρωταγωνιστούσαν.

Η κόρη του λοιπόν, πριν από περίπου είκοσι μέρες τον έκανε παππού, ρόλο που ήδη έχει αρχίσει να χαίρεται πολύ. Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκαλύφθηκαν γι' αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του, στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι όπου ήταν καλεσμένος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved