Ρώμας: Η φωτογραφία με την Λεκάκη και την Μυριαγκού, 22 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!
Showbiz

Ρώμας: Η φωτογραφία με την Λεκάκη και την Μυριαγκού, 22 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Ο Χάρης Ρώμας επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στους διαδικτυακούς του φίλους, μιας και δημοσίευσε μια φωτογραφία και τα σχόλια πήραν "φωτία"!

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, με το όνομά του να είναι απόλυτα συνυφασμένο με διάφορες τηλεοπτικές επιτυχίες, που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε ανελλιπώς μέχρι και σήμερα.

Ο Χάρης Ρώμας, το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιουνίου ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο ίδιος επιστρέφει στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι σε αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα θα έχει δίπλα του δυο πολύ αγαπημένες του συναδέλφους, με τις οποίες και είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, σε μια σειρά, που ίσως έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρρόη Μυριαγκού, με τις οποίες είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην σειρά του ΑΝΤ1 "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Ο Χάρης Ρώμας έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού για τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στο ALPHA CHANNEL. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CfPGhUfIzpO
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved