Έλενα Ασημακοπούλου- Μπρούνο Τσιρίλο: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους!
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου- Μπρούνο Τσιρίλο: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους!

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο, μετά από 12 χρόνια γάμου, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να προχωρήσει ο καθένας τη ζωή του. 

Την είδηση γνωστοποίησε η ηθοποιός στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μέσα από κάποια stories το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου 2022.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο επί 12 χρόνια σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο, αν και φαινομενικά ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αυτό που αντιληφθήκαμε είναι ότι το τελευταία διάστημα το χάσμα μεταξύ τους μεγάλωνε όλο και περισσότερο, μιας και ζούσαν χωριστά. Η όμορφη ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό της σε σχετικό Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και μερικοί απο τους διαδικτυακούς της φίλους την ρώτησαν για τον σύζυγό της, μιας και είχαν καιρό να τους δουν μαζί.

Η ίδια απάντησε ότι έχουν χωρίσει και μάλιστα η Έλενα Ασημακοπούλου δήλωσε: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας»

Η τελευταία δημόσια εδμφάνιση του ζευγαριού ήταν πριν από κάποιους μήνες με την 11χρονη κόρη τους, Μαρία, η οποία όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει όλο και περισσότερο και αποκτά το δικό της ξεχωριστό στυλ, μιας και σιγά σιγά οδεύει προς την εφηβεία.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved