Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η εγκυμονούσα ποζάρει στον φακό του σεφ
Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η εγκυμονούσα ποζάρει στον φακό του σεφ

Την ομορφότερη φάση της ζωής τους βιώνουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος,αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του. Μάλιστα, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει για το ευτυχές γεγονός.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία στα stories του, στην οποία απαθανατίζει την εγκυμονούσα σύντροφό του μέσα από ένα ποτήρι.

Το χαμόγελο της Χρύσας Μιχαλοπούλου είναι εμφανές!

Οι δυο τους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα σχετικά νωρίς και να εγκατασταθούν για όλο το καλοκαίρι στην Αντίπαρο, εκεί οπού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί και την επιχείρησή του.

Θα είναι σαφώς ένα "καταφύγιο", ιδίως για τη Χρύσα που επιβάλλεται να περάσει τους μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα ωραίο περιβάλλον και τι πιο ιδανικό από το Κυκλαδίτικο νησί!

To ζευγάρι, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει κάνει ακόμη καμία σχετική δήλωση καθώς θέλει αυτό το κομμάτι να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους θέλουν αυτό το καλοκαίρι να το περάσουν μακριά από την πρωτεύουσα.

Δείτε την ιδιαίτερη φωτογραφία που ανήρτησε ο σεφ με την εγκυμονούσα σύντροφό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved