Δίκη Λιγνάδη: Σήμερα η απολογία του - Όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας
Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Σήμερα η απολογία του - Όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας

Δίκη Λιγνάδη: Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις για την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δεκαέξι μήνες μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για την προφυλάκιση του ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης απολογείται σήμερα το πρωί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τέσσερις υποθέσεις βιασμού.

Ο κατηγορούμενος θα βρεθεί απέναντι από τους τρεις τακτικούς δικαστές και τους τέσσερις ενόρκους ,οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα τον κρίνουν για τις πράξεις που του αποδίδονται και φέρονται να τελέστηκαν το 2010, το 2015 και το 2018.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα.

«Όταν ανέλαβα την υπεράσπισή του στις 20 Φεβρουαρίου του 2021, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει την αθωότητά του. Μάλιστα είχαμε δύο κατηγορίες, και κατάφερε μέσα ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα – γιατί παράνομα είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως εις βάρος του και έπρεπε να απολογηθούμε σε 5 μέρες, με αδιάσειστα στοιχεία – να «κατακονιορτοποιήσει» το κατηγορητήριο για τις δύο πρώτες πράξεις.

Στην περίπτωση του σωφρονιστικού υπαλλήλου από την Σουηδία, τελικά απεδείχθη ότι, ήταν «Έσκορτ» το Ντουμπάι, και τώρα που κάνει στη Σαντορίνη διάφορα, παρουσιαζόταν ως φτωχός σωφρονιστικός υπάλληλος. Ο άλλος ήταν ένας νεαρός ο οποίος, ανακαλύψαμε ότι διοργανώνει καλλιστεία ομοφυλοφίλων», ανέφερε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Και πρόσθεσε:«Δεν έχει αλλάξει ούτε λέξη ο Δημήτρης Λιγνάδης. Όσο αφορά στον 4ο μάρτυρα που έχει εξαφανιστεί, μέσω αυτού αποκαλύφθηκε όλη η σκευωρία εναντίον του κ. Λιγνάδη. Γιατί αυτόν τον εμφάνισαν αφού είχε αντικρούσει όλες τις κατηγορίες, και μετά έφεραν και άλλους δύο, οι οποίοι έλεγαν ψέματα. Επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του κ. Λιγνάδη και οδεύουμε προς το τέλος αυτής της διαδικασίας.

Μετά την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, θα κάνει μία πρόταση ο Εισαγγελέας, θα πάρει κάποια προθεσμία για να προτείνει και θα πρέπει να συντονίσει τα στοιχεία. Ακολούθως θα αγορεύσουν οι δικηγόροι κατηγορίας και έπειτα εγώ. Το δικαστήριο μετά θα διακόψει πιθανώς για μία άλλη ημερομηνία για να εκδώσει την απόφαση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved