Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Πρωτοχρονιά στο χωριό
Showbiz

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Πρωτοχρονιά στο χωριό

Οι φετινές γιορτές είναι μια ευκαιρία για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να περάσουν αρκετές μέρες με τους γονείς της παρουσιάστριας, στην ιδιαίτερη της πατρίδα και να τους δουν, αφού οι επαγγελματικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις τους κρατούν μακριά.

Φαίη και Γιώργος φεύγουν σήμερα για το Κιλκίς και στη συνέχεια για το χωριό Άνω Πορόια Σερρών, όπου όπως είπαν θα κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα υποδεχτούν το 2011.

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τη συντροφιά του πεθερού του, του γνωστού ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά και εξαδέλφου του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη και μάλιστα στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων πετάχτηκαν μαζί μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας για να κάνουν σκι.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη χθεσινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο θα πάνε και πάλι στο χωριό της συζύγου του, γιατί είναι μια ευκαιρία να δει τους γονείς της, που τους υπεραγαπά και της λείπουν.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι οι δικοί του γονείς μένουν στην Αθήνα και έτσι διατηρούν συχνή επαφή μαζί τους.

Πολύ καλή σχέση έχει ο Γιώργος Λιάγκας τόσο με την πεθερά του Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, όσο και με τη γιαγιά της Φαίης, με την οποία η γυναίκα του μιλάει καθημερινά.

Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved