Ευαγγελία Αραβανή: Ο μυστικός της έρωτας! Η σχέση μακριά από τα φώτα και η νέα ζωή της
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Ο μυστικός της έρωτας! Η σχέση μακριά από τα φώτα και η νέα ζωή της

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης κλείνουν δύο χρόνια σχέσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και περνούν όμορφες στιγμές στον Πόρο.

Στον Πόρο κάνουν τις βουτιές τους αυτή την περίοδο η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, που έκλεισαν δύο χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2019, κάνει πολύ μετρημένες εμφανίσεις, καθώς δεν θέλει να προκαλεί τα φλας των φωτογράφων και μένει διακριτικά στο ξενοδοχείο του γοητευτικού επιχειρηματία.

Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας περίοδο της γνωριμίας τους, και αφού η πρώην Σταρ Ελλάς ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της με το My Style Rocks, ταξίδευαν πολύ συχνά στον Πόρο, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Όσο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, φυσικά το πέρασαν στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με μεγάλη παρέα. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας, που είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος με τον επιχειρηματία.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, έπειτα από δύο χρόνια κοινής ζωής, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, όπου κι εκεί κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Η σχέση τους έδειξε πως αντέχει στα δύσκολα, αφού στην καραντίνα ήρθαν ακόμη πιο κοντά και, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, κατάφεραν να τις ξεπεράσουν και να συνειδητοποιήσουν πως ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλον.

Η παρουσιάστρια και ο 39χρονος αγαπημένος της είναι πολύ ερωτευμένοι και παρόλο που αρκετοί αναρωτιούνται πότε θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, εκείνοι φαίνεται να μην αγχώνονται γι αυτό.

Άλλωστε, όπως «μυστικά» ξεκίνησαν τον δεσμό τους, έτσι αθόρυβα θα προχωρήσουν όταν το αποφασίσουν, όπως μετέφεραν στην εφημερίδα άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved