Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η «αποστομωτική» απάντηση στις φήμες περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο!
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η «αποστομωτική» απάντηση στις φήμες περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Μόλις ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το "Asia Express"  η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα, με τις φήμες για το ενδεχόμενο του χωρισμού τους να "φουντώνουν" όλο και περισσότερο. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα τους χωρίσει κάτι, μιας και δηλώνουν πάντα ερωτευμένοι, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από την Ασία στην Ελλάδα και ο ίδιος το αποκάλυψε μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλειπε από την Ελλάδα για περίπου ενάμιση μήνα, μιας και είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι του Star "Asia Express", του οποίου και τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί εκεί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την ίδια ώρα έφυγε από την Αθήνα και ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη, μιας και η ίδια δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα τόσο από το αεροπλάνο, όσο και από τα Χανία. Ένας διαδικτυακός της φίλος ήταν εκείνος που δεν δίστασε να σχολιάσει κάτω από την φωτογραφία της και να την ρωτήσει απροκάλυπτα αν έχει χωρίσει από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση που έγινε:

– Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει Ελλάδα και την ίδια μέρα φεύγεις… γιατί; Θα ανακοινωθεί κάτι;

– Σαν τι θα ήθελες να ανακοινωθεί;

– Όχι χωρισμός για ένα τόσο όμορφο ζευγάρι!

– Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση μην ανησυχείς!

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CfTedvvsblK

Δείτε παρακάτω την συζήτηση που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με έναν διαδικτυακό της φίλο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved