Εφιάλτης το Asia Express για την Παππά! Η κλοπή, η απώλεια της τσάντας της και το πρόβλημα υγείας
Showbiz

Εφιάλτης το Asia Express για την Παππά! Η κλοπή, η απώλεια της τσάντας της και το πρόβλημα υγείας

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για το νέο ανατρεπτικό ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, «Asia Express» στο οποίο συμμετείχε.

Η 53χρονη επιχειρηματίας ανέφερε γιατί επέλεξε τελικά να αποχωρήσει και αν της άφησε κάποιο θέμα υγείας αυτή η περιπέτεια.

Με το Asia Express που θα προβληθεί προσεχώς στο Star τι συνέβη τελικά; Ενώ είχες λάβει μέρος και είχατε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα, τελικά επέλεξες να αποχωρήσεις.

Θέλω να πω ότι οι τηλεθεατές θα δουν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχει υπάρξει. Την ωραιότερη εικόνα που έχουν δει σε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι απίστευτη η ομορφιά, απίστευτα τα γυρίσματα. Το σίγουρο είναι αυτό. Όσον αφορά εμένα, όταν βγει το επεισόδιο με την αποχώρησή μου θα μιλήσω. Τώρα δεν μπορώ να πω κάτι.

Σου άφησε κάποιο θέμα υγείας αυτή η περιπέτεια;

Κάποιο πρόβλημα μου άφησε, για να σου πω την αλήθεια, αλλά μέχρι εκεί. Ακόμα και σήμερα ταλαιπωρούμαι. Η περιπέτεια ξεκίνησε με το που φτάσαμε στην Μπανγκόκ, όπου ξέχασα την τσάντα μου στο εστιατόριο του ξενοδοχείου…

Την άλλη μέρα που πετάξαμε για Καμπότζη με έκλεψαν πάλι στο αεροδρόμιο. Ήταν ένας επιβάτης, που τον έπιασε μετά η αστυνομία και τον απέλασαν από τη χώρα. Γενικά δεν ξεκίνησε καλά.

Ήταν μια περιπέτεια το ταξίδι αυτό. Από εκεί και πέρα, όσα ειπώθηκαν ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Είμαι πολύ συνεπής και σωστή στη δουλειά μου και δεν θα έκανα ποτέ κάτι άσχημο. Σέβομαι τη δουλειά και στα γυρίσματα ήμουν εκεί πρώτη από τις 5.00 το πρωί.

Λένε ότι στο συγκεκριμένο ριάλιτι οι συνθήκες διαβίωσης είναι πιο δύσκολες και από αυτές του Survivor.

Εγώ που ρώτησα τα παιδιά (σ.σ. τους συμπαίκτες της στο Αsia Express) που συμμετείχαν και σε άλλα παιχνίδια μού είπαν ότι το δικό μας ήταν 10 φορές πιο δύσκολο.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved