Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει για τον Μποτία και τα λέει όλα: «Μου αρέσει η σταθερότητα που μου προσφέρει»
Showbiz

Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει για τον Μποτία και τα λέει όλα: «Μου αρέσει η σταθερότητα που μου προσφέρει»

Η Ελένη Φουρέιρα κάθε φορά που ανεβαίνει στην σκηνή καθηλώνει τους θαυμαστές της με την εκρηκτική παρουσία της.

Η Ελληνίδα σταρ σε συνέντευξή της μίλησε για το αν θα άλλαζε κάτι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, για το αν η υποκριτική βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού της, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω θα άλλαζες κάτι, επαγγελματικά και προσωπικά;

Απολύτως τίποτα. Ξέρεις, όταν σου πάνε καλά τα πράγματα, βλέπεις διαφορετικά τα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Δεν θα άλλαζα τίποτα, ούτε τα λάθη. Αν δεν είχαν γίνει αυτά, ίσως να μην ήμουν εδώ τώρα.

Είμαι άνθρωπος που τέλος καλό, όλα καλά αν και πιστεύω πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα ακόμη το τέλος. Σημασία έχει τελικά το πως αισθάνεσαι με τον εαυτό σου, όταν είσαι μόνος σου.

Θα σου πω ότι νιώθω πολύ περήφανη για όσα έχω πετύχει, ειδικά από τη στιγμή που τα κατάφερα μόνη μου – μαζί ασφαλώς με τους συνεργάτες μου, χωρίς όμως να έχω χρησιμοποιήσει κανέναν ή να έχω πατήσει πάνω σε άλλους.

Η υποκριτική είναι κάτι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου;

Πάντα μου άρεσε και έχω κάνει και μαθήματα, παλαιότερα. Είναι, άλλωστε, συνδεδεμένη με αυτό που κάνω. Είναι κοντά μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά δεν μπορώ να πω ακόμη ότι θα ήθελα να το κάνω οπωσδήποτε. Βέβαια όταν έρθει μια πρόταση που θα με ενθουσιάσει, εννοείται πως θα το συζητήσω σοβαρά.

Έχεις δηλώσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, πως είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφο σου. Σε μία εποχή όπου ακούμε και βιώνουμε διάφορα και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίπλοκες έως και δύσκολες, τι είναι εκείνο που κάνει μια γυναίκα σήμερα να πλησιάσει, να ερωτευτεί και να εκτιμήσει πραγματικά έναν άντρα;

Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες -τα «θέλω» του κάθε άντρα είναι διαφορετικά-, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα.

Εμένα, προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό. Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει.

Για μένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται βέβαια και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στην ζωή σου.

Τραγούδια, σχέση, Instagram, ύψος. Αυτές είναι οι τέσσερις πρώτες αναζήτησης που βγάζει για εσένα το Google. Γιατί πιστεύεις πως ακόμα ενδιαφέρεται ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο γι’ αυτά; Και πες μου κάτι που δεν ξέρουμε για εσένα.

Σοβαρά, ύψος; Τα άλλα τα καταλαβαίνω, αλλά αυτό μάλλον δεν το περίμενα για εμένα. Λες και φαίνομαι τόσο ψηλή στη σκηνή. Είμαι 1.70 μ. αλλά έχω ακούσει κόσμο να λέει: «Η Φουρέιρα είναι τουλάχιστον 1.75».

Να σου πω ένα μυστικό, έχω ψάξει και εγώ για σταρ του εξωτερικού, το ύψος τους. Οπότε, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως να μην είναι τόσο ασυνήθιστο. Ευτυχώς, πάντως, που δεν ψάχνουν τόσο πολύ την ηλικία!

Τώρα, να σου πω κάτι που δεν ξέρουν πολλοί. Ίσως το ότι αγαπάμε οικογενειακώς πάρα πολύ τα ζώα. Γενικά είμαι άνθρωπος του χαβαλέ. Μου αρέσει, καμιά φορά, να κάνω πράγματα που για πολλούς μπορεί να φαίνονται τρελά. Σκέψου μόνο την φωτογραφία που είχα ανεβάσει από την περίοδο της κακοκαιρίας και της χιονόπτωσης (σ.σ. με μπουρνούζι, τακούνια και κρασί στα χιόνια).

Αυτό, πολλές φορές, το προσαρμόζω και στη δουλειά μου. Για παράδειγμα δες το βίντεο κλιπ για το Poli-Ploki: Έβαλα το μαγιό μου και πήγα στο συντριβάνι, στο Πεδίον του Άρεως με μαγιό και κοκτέιλ. Δεν έχω κουτάκια, αναστολές, σαν άνθρωπος. Προσεγγίζω τα πάντα από την σκοπιά του χιούμορ. Και δε με πειράζει να τσαλακώνομαι.

Πηγή: Esquire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved