Χριστίνα Κοντοβά: Η αποκάλυψη για την ηλικία της και η απάντηση στο ενδεχόμενο δεύτερης υιοθεσίας!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Η αποκάλυψη για την ηλικία της και η απάντηση στο ενδεχόμενο δεύτερης υιοθεσίας!

Η Χριστίνα Κοντοβά, τον τελευταίο καιρό, περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, με την μικρή Ada να της έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορεί να της χαλάσει χατίρι. 

Με τον Τζώνη Καλημέρη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την μικρή τους κόρη να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και να μην μπορούν να φύγουν στιγμή από δίπλα της.

Πριν από λίγες ημέρες, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάπτισαν την κόρη τους και φυσικά νονά έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία και νιώθει πολύ ευλογημένη για αυτόν τον μοναδικό ρόλο που έχει στη ζωή της μικρής Ada. H διάσημη σχεδιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν καθημερινά δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές της με την κορούλα της, που της έχει και πολύ αδυναμία.

Αυτήν την φορά, η Χριστίνα Κοντοβά πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A, δίνοντας την δυνατότητα στους διαδικτυακούς της φίλους να την ρωτήσουν τα πάντα σχετικά με την καθημερινότητά της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια. Οι δυο ερωτήσεις ήταν εκείνες που μας έκαναν εντύπωση, μιας και μέσα από εκείνες, η ίδια αποκάλυψε την ηλικίας της, αλλά απάντησε και για πρώτη φορά αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο μιας δεύτερης υιοθεσίας, μιας και η πρώτη της άλλαξε ριζικά την ζωή της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά στιγμιότυπα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved