Νικολούλη: «Έκλεισε» τη σεζόν με δείπνο με τους συνεργάτες της και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο! (video)
Showbiz

Νικολούλη: «Έκλεισε» τη σεζόν με δείπνο με τους συνεργάτες της και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο! (video)

Αν υπάρχουν κερδισμένοι την τηλεοπτική σεζόν που τώρα ρίχνει αυλαία ανάμεσά τους είναι σίγουρα η Αγγελική Νικολούλη που με την εκπομπή της Φως στο Τούνελ κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

Η μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης μας αποχαιρέτησε τηλεοπτικά την Παρασκευή που πέρασε, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές από την ίδια συχνότητα, αυτή του Mega για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αυτό ήταν on air γιατί εκτός τηλεοπτικού αέρα, η Αγγελική Νικολούλη ήθελε να αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι τους συνεργάτες της με μία όμορφη έξοδο ώστε να κλείσει η τηλεοπτική σεζόν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Μαζί με τη δυνατή της ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια πορεύεται μαζί της τηλεοπτικά αλλά και πίσω από τις κάμερες για τις μεγάλες και σε βάθος έρευνες που κάνει, βρέθηκαν για φαγητό σε ένα όμορφο ταβερνάκι, από εκείνα που λατρεύει η Αγγελική Νικολούλη. Χωρίς φαμφάρες και λαμπερά φώτα.

Έτσι όλοι μαζί βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν λαχταριστούς ελληνικούς μεζέδες και καλή ελληνική μουσική.

Μάλιστα, το διασκέδαζαν τόσο πολύ που άκουγαν ζωντανή μουσική που η Αγγελική Νικολούλη σηκώθηκε από τη θέση της και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ρίχνοντας έτσι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο αυλαία για τη φετινή σεζόν.

Εννοείται ότι η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα και απαθανατίστηκε φυσικά στον χορό της. Και δεν έμεινε μόνο εκεί αφού το κέφι άναψε για τα καλά...

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved