Κηδεία Γιάννη Κοντούλη: Υποβασταζόμενη η Δέσποινα Μοιραράκη
Showbiz

Κηδεία Γιάννη Κοντούλη: Υποβασταζόμενη η Δέσποινα Μοιραράκη

Ντυμένη στα μαύρα και υποβασταζόμενη έφτασε η Δέσποινα Μοιραράκη στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη.

Η κηδεία του θα γίνει με τιμές ναυάρχου και η ταφή στο νέο νεκροταφείο της Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Η 25χρονη κόρη του Τίνα έφθασε από την Αμερική και οι γονείς του είναι τραγικές φιγούρες.

Να σας θυμίσουμε ότι η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από την εκπομπή Happy Day και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα στις 4:20 στο Ιατρικό Κέντρο όπου και νοσηλευόταν.

«Ένας νέος άνθρωπος που πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια αξιοπρέπεια όπως σε όλη του τη ζωή, με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του» είπε ο Δήμος Βερύκιος. «Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά, είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός, ένας νέος και καλός άνθρωπος» συνέχισε ο δημοσιογράφος. Και πρόσθεσε: «Η Δέσποινα του έδωσε όσα του έλειπαν»

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά.

Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό» ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή που τα μετέφερε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

Η Σταματίνα παρευρίσκεται στην κηδεία, όπως και ο Γιώργος Τσαλίκης που είναι φίλος με την Δέσποινα αλλά και ο Γιώργος Ντάβλας.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον δικό τους Γιάννη Κοντούλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved