Γνωστές Ελληνίδες που ποζάρουν topless
Showbiz

Γνωστές Ελληνίδες που ποζάρουν topless

 Οι λαμπερές κυρίες της showbiz αποφάσισαν να φέρουν τον καύσωνα με τις πολύ αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους.

Μπορεί οι περισσότερες να μην επιλέγουν να κάνουν topless στην παραλία, τουλάχιστον εκεί όπου υπάρχουν και άλλοι λουόμενοι, όμως αρέσκονται σε πόζες που, όσο και να τις βαφτίζουν «καλλιτεχνικές», δεν παύουν να εξιτάρουν τη φαντασία των ανδρών, αλλά και να τους προκαλούν να τις ακολουθούν στο Instagram.

Πρώτη και καλύτερη υποδέχθηκε το καλοκαίρι με μια φωτογραφία που κόβει την ανάσα η εντυπωσιακή Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έσπευσε στην παραλία.

Πόζαρε topless στην καυτή άμμο και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια μάλιστα έκρυψε με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία και τα likes έπεσαν βροχή.

«Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγος χρόνος. Να πάω πίσω από τον ήλιο και να ρίξω το βάρος μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια γαλήνη σε αυτό το μυαλό. Μπορώ να γιορτάσω», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός και οι θαυμαστές της την αποθέωσαν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από την άλλη, συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, τα Κουφο-νήσια, μαζί με τη στενή της φίλη και μάνατζέρ της, Ελενα Χριστοπούλου. Η καστανή καλλονή πριν από λίγες ημέρες ξύπνησε με... άγριες διαθέσεις και αποφάσισε, πριν βγει στην παραλία φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι, να ποζάρει κρύβοντας το στήθος της με ένα μαξιλάρι.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της και αυτό το δείχνει με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με μαγιό, ενώ φέτος ξεκίνησε πολύ νωρίς τις βουτιές της από το Μαϊάμι, όπου είχε πάει για διακοπές.

Στο ίδιο mood βεβαίως και η φίλη της Κλέλια Ανδριολάτου. Η ηθοποιός και μοντέλο, που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάπι, «Maestro», στο Mega, είναι πολύ ενεργή στα social, και μάλιστα ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία φωτογραφία topless!

Η ξανθιά καλλονή με τη φυσική ομορφιά, το καταπράσινο βλέμμα και τις αναλογίες μοντέλου (έχει υπάρξει άλλωστε) είναι μία από τις νέες πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης που θα αιχμαλωτίσουν τον φακό την τηλεοπτική σεζόν που οσονούπω ξεκινά.

Η Σοφία Παυλίδου το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της.

Αποκάλυψε λοιπόν πως βρίσκεται στη Μύκονο, θέλοντας να απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης με την παρέα της μακριά από την Αθήνα.

Μεταξύ των φωτογραφιών που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός από το κυκλαδίτικο νησί είδαμε και μία στην οποία ποζάρει topless ενώ κάθεται στην άμμο και μας δείχνει το εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη της. Πριν από λίγες ημέρες είχε ποστάρει και ένα υπέροχο ενσταντανέ από μια φωτογράφησή της που προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τώρα, ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς εσώρουχα στο πάνω μέρος του σώματός της, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Το επιτυχημένο μοντέλο, με καριέρα στο εξωτερικό, το οποίο είδαμε σε ρόλο κριτή στο φετινό «GNTM», βρίσκεται στο Λος Αντζελες, και συγκεκριμένα στο Μαλιμπού.

Η ίδια μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητά της και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνά στις ΗΠΑ. Μάλιστα, τελευταία μοιράστηκε μια topless φωτογραφία της που ενθουσίασε τους followers της.

Συγκεκριμένα, πόζαρε φορώντας μόνο ένα παντελόνι και κρύβοντας με τα χέρια της το στήθος της ενώ έτρωγε κάτι. Η φωτογραφία αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά, καθώς είναι εντελώς άβαφη και έχει τα μαλλιά της κάτω, σχεδόν ατημέλητα. Το αποτέλεσμα της φωτογραφίας είναι καλλιτεχνικό και άκρως εντυπωσιακό.

Και η Σία Βοσκανίδου, πάντως, τάραξε τους ακόλουθούς της! Η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε στη λίμνη Πρέβελη, στα νότια του Ρεθύμνου, και με τις πόζες της «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Σία πέταξε το πάνω μέρος του μαγιό της και έβγαλε φωτογραφία μέσα στα μαγικά νερά γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Made in Paradise».

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved