Το απίθανο χόμπι της Φουρέιρα: «Eίμαι μία μικρή κινητή μηχανή που μπορεί να ράβει ρούχα όλη μέρα»
Showbiz

Το απίθανο χόμπι της Φουρέιρα: «Eίμαι μία μικρή κινητή μηχανή που μπορεί να ράβει ρούχα όλη μέρα»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για το αγαπημένο της χόμπι, με το οποίο μπορεί να ασχολείται για ώρες.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανέφερε επίσης τι την φοβίζει στη δουλειά και στη ζωή και αν σκέφτεται το μέλλον.

Έχεις κάποιο χόμπι; Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Eίμαι μία μικρή κινητή μηχανή που μπορεί να ράβει ρούχα όλη μέρα. Αλήθεια. Έχω φτιάξει ακόμη και πράγματα για τις εμφανίσεις μου και τους χορευτές μου. Αυτό θα έλεγα πως είναι ένα από τα χόμπι μου. Μου αρέσει πολύ αυτού του είδους η δημιουργία, μπορώ να κάθομαι έως και 10 ώρες συνεχόμενα.

Σε φοβίζει κάτι στη δουλειά και στη ζωή;

Μόνο το να μην είναι καλά άνθρωποι που αγαπώ. Να μην έχουν την υγεία τους. Όλα τα άλλα ξεπερνιούνται. Αυτό μόνο. Οφείλουμε, όμως, να είμαστε δυνατοί για να ξεπερνάμε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε καν να μας αγγίζουν.

Αν δεν ήσουν η Ελένη Φουρέιρα, ποια θα ήθελες να ήσουν;

Εχω απεριόριστες επιλογές, έτσι; Ωραία, θα σου πω πως θα ήθελα να είμαι μία φοιτήτρια, που σπουδάζει κάτι σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Θα ζούσε σε ένα μικρό, όμορφο διαμέρισμα σε κάποια πόλη.

Αλλά και πάλι θα ήθελα να πατώ σε κάτι καλλιτεχνικό. Κάνοντας μία άλλη ζωή, πιο ήρεμη ίσως. Να τρώω κρουασάν χωρίς άγχος και δεύτερες σκέψεις! Ακόμη νομίζω πως θα ήθελα να ζήσω κάτι τέτοιο για 1-2 χρόνια. Θα μου άρεσε πολύ, πιστεύω.

Το μέλλον το σκέφτεσαι ποτέ;

Είναι πολύ αγχωτικό αυτό. Είναι περίεργα ερώτηση. Οφείλουμε να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε αυτά που μας έρχονται. Σαν καλλιτέχνης, θα αφήσω κι εγώ κάη πίσω μου. Είτε έχω κάνει καριέρα, είτε έχω επηρεάσει κάποιους. Και να είμαι πάντοτε καλά με τον εαυτό μου».

Πηγή:Esquire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved