Super Κική: Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος, έπαθε κρίση πανικού
Showbiz

Super Κική: Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος, έπαθε κρίση πανικού

Super Κική είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι βιώνει μια περίεργη φάση στη ζωή της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι θα γίνει μανούλα. Μάλιστα, είπε ότι το παιδί θα μεγαλώσει χωρίς την παρουσία του πατέρα του και πως αυτό είναι κάτι που προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί και να χωνέψει σαν κατάσταση.

Η εγκυμονούσα ανέφερε: «Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα».

Η Super Κική βρέθηκε στον γιατρό της για τον καθιερωμένο υπέρηχο, όπου είδε το μωρό της και άκουσε την καρδούλα του. Η εγκυμονούσα συγκινήθηκε και έγραψε: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή».

Καθημερινά η influencer κάνει αναρτήσεις δείχνοντας πως είναι ψυχολογικά, αφού προσπαθεί να διαχειριστεί την τεράστια αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της.

Τώρα, η ίδια αποκάλυψε ότι έπαθε κρίση πανικού: «Κρίση πανικού 8 ώρες τουλάχιστον, αλλά θα περάσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved