Μαρία Βοσκοπούλου: Ποζάρει με μαγιό και... «ρίχνει» το Instagram!
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Ποζάρει με μαγιό και... «ρίχνει» το Instagram!

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε ότι η Μαρία Βοσκοπούλου, όσο μεγαλώνει... ομορφαίνει!

Η νεαρή κοπέλα είναι πανέμορφη και με κάθε ευκαιρία, φροντίζει να μας αποδεικνύει το πόσο όμορφο είναι το στυλ της, αλλά και ιδιαίτερο.

H Mαρία Βασκοπούλου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε απόλυτα καλοκαιρινό mood, μιας και οι διακοπές για εκείνη μόλις ξεκίνησαν. Η όμορφη κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου διαθέτει ένα αρκετά ενεργό προφίλ στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram, ενώ παράλληλα δεν διστάζει να μας δείξει με κάθε ευκαιρία μια ξεχωριστή στυλιστική πρόταση, ώστε να πάρουμε και ιδέες.

Αυτήν την φορά, η ίδια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από την έναρξη των καλοκαιρινών της διακοπών, ενώ την βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαύρο υπέροχο μπικίνι σε μια πισινα, καθώς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές βουτιές της. Η Μαρία Βοσκοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι απλώς μερικές μέρες διακοπών»

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CfXNloYr0N_

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved