Μαρία Καζαριάν: Η νέα ζωή στη Γερμανία, ο πατέρας του παιδιού της και οι βόλτες με το νεογέννητο!
Showbiz

Μαρία Καζαριάν: Η νέα ζωή στη Γερμανία, ο πατέρας του παιδιού της και οι βόλτες με το νεογέννητο!

Η Μαρία Καζαριάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα social media αλλά και ως αδελφή της μεγάλης νικήτριας του πρώτου κύκλου του GNTM στο Star εδώ και μερικούς μήνες έχει δει τη ζωή της να αλλάζει άρδην. 

Εκτός από το γεγονός ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της, έγινε μητέρα και μαζί ως οικογένεια έφυγαν για τη Γερμανία.

Η οικογένεια ζει πλέον στη Φρανκφούρτη και απολαμβάνει τη νέα της ζωή εκεί, με τη νέα μανούλα να δείχνει πολύ ευτυχισμένη που έχει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι.

Την Μαρία Καζαριάν, αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή μόδας "My Style Rocks", όπου η ίδια είχε λάβει μέρος, με σκοπό να αναδείξει στο στυλ της και να δώσει νέες προτάσεις μόδας. Η ίδια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τον περασμένο Απρίλιο έκανε την έκπληξη και ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της.

Πλέον η ζωή της έχει αποκτήσει άλλο νόημα αφού έχει αφοσιωθεί στον νέο της ρόλο. Μάλιστα προσφάτως ανέβασε και την πρώτη ουσιαστικά φωτογραφία της με το νεογέννητο μωρό της καθώς απολάμβαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Φρανκφούρτης.

Λίγες μέρες πριν, η Μαρία Καζαριάν ανέβασε σπάνια τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, αποφεύγοντας όμως και πάλι να αποκαλύψει την ταυτότητά του καθώς προτιμάει να κρατάει κάθε τι προσωπικό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη νέα ζωή της Μαρίας Καζαριάν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved