Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε την νέα τάση του καλοκαιριού στα μαγιό – Θα ξετρελαθείς
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε την νέα τάση του καλοκαιριού στα μαγιό – Θα ξετρελαθείς

Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά και όλοι μας έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες για να απολαύσουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς.

Ωστόσο, το μαγιό για μία γυναίκα είναι κάτι σημαντικό και είναι ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μας και όσα σχέδια και να έχουμε πάντα υπάρχει χώρος και για ένα ακόμη.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως με το κατάλληλο σχέδιο και «κόψιμο» μπορεί να αναδείξει το σώμα μας αλλά και το στυλ μας. Φέτος έχει έρθει στην μόδα το πιο ανατρεπτικό και… ανάποδο μαγιό και μας το παρουσίασε η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ανάποδο μπικίνι, μία από τις πιο μεγάλες τάσεις στα μαγιό, που ωστόσο δεν είναι νέα. Πρόκειται για ένα σχέδιο που έκανε την εμφάνισή σου εκθαμβωτική και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως με αυτό το σχέδιο προσφέρει ευελιξία στο δέσιμο του και έτσι μπορείς να τα προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες.

Η γνωστή influencer πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με το συγκεκριμένα μαγιό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτές τις φωτογραφίες στον λογαριασμό στα social media.

Δείτε στην παρακάτω gallery το υπέροχο μαγιό που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved