Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Έτσι περνούν στην Άνδρο - Οι νέες φώτο είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Έτσι περνούν στην Άνδρο - Οι νέες φώτο είναι το κάτι άλλο

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη απολαμβάνουν τις πρώτες βουτιές τους στην Άνδρο.

Και αυτό το καλοκαίρι το περνούν στο αγαπημένο νησί της μαμάς του Άγγελου, Ελένης Μενεγάκη, εκεί όπου διατηρεί υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα ο Μάκης Παντζόπουλος.

Οι δύο νέοι είναι μαζί δυο χρόνια και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και μάλιστα συχνά τόσο ο γιος της Ελένης Μενεγάκη όσο και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαμε δει και την Ελένη Μενεγάκη να ταξιδεύει μαζί τους στα Άχλα της Άνδρου!

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη βρίσκονται στον επίγειο παράδεισο της παρουσιάστριας και απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά, τον ήλιο του νησιού αλλά και τα πεντανόστιμα φαγητά.

Και οι δύο δημοσίευσαν στιγμιότυπα από τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους και είναι το κάτι άλλο. Δείτε τες και εσύ στην παρακάτω gallery!

Δείτε την Γαία να πλατσουρίζει στα Άχλα!

https://www.instagram.com/p/CfOQPvNqgoP
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved