Ο ντράμερ των Μελισσών έκανε live πρόταση γάμου σε συναυλία! Τα δάκρυα και τα πειράγματα του Μάστορα
Showbiz

Ο ντράμερ των Μελισσών έκανε live πρόταση γάμου σε συναυλία! Τα δάκρυα και τα πειράγματα του Μάστορα

Ο ντράμερ των Μελισσών, Σπύρος Κουδούνης χθες το βράδυ, σε ένα κατάμεστο Κατράκειο θέατρο για τη συναυλία του συγκροτήματος, αιφνιδίασε την αγαπημένη του κάνοντάς της πρόταση γάμου

Ο ντράμερ του συγκροτήματος, εν μέσω της συναυλίας του δημοφιλούς συγκροτήματος ζήτησε από τη σύντροφό του να ανέβει στη σκηνή και γονάτισε για να της ζητήσει να τον παντρευτεί.

Εκείνη σαστισμένη καθώς δεν περίμενε αυτή την έκπληξη και με δάκρυα στα μάτια που έκρυβε με τα χέρια της στο πρόσωπό της άκουσε την πρότασή του και του χάρισε το πολυπόθητο "ναι", με το κοινό που είχε κατακλύσει τον χώρο να ξεσπά στο πιο θερμό χειροκρότημα.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας που παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν εκείνη την ώρα στη σκηνή, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και να μην πειράξει τον συνεργάτη του προειδοποιώντας τον για να μην τολμήσει ποτέ να πληγώσει το κορίτσι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή της πρότασης γάμου.

Φυσικά, η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ενθουσιώδης και γιορτινή ενώ ακολούθησε και η εμφάνιση επί σκηνής της Rita Wilson, συζύγου του Tom Hanks με την οποία ο Χρήστος Μάστορας έχει συνεργαστεί και έχουν τραγουδήσει μαζί ντουέτο.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved