Διονύσης Παπανδρέου: Αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα
Showbiz

Διονύσης Παπανδρέου: Αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα

Ο Διονύσης Παπανδρέου και η Ιφιγένεια Τζόλα, ζουν τον έρωτα και στην πραγματικότητα;

Ο Φίλιππος και η Βασιλική από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ζουν ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Τα τρυφερά φιλιά που ανταλλάσσουν για τις ανάγκες του σεναρίου, εκτός από το ότι κάνουν τους τηλεθεατές να καρδιοχτυπούν, τους κάνουν και να αναρωτιούνται αν ο έρωτας αυτός είναι αληθινός.

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό την έδωσε ο Διονύσης, χωρίς να μασάει τα λόγια του. «Με την Ιφιγένεια Τζόλα υπάρχει ένας πλατωνικός έρωτας.

Μοιραζόμαστε τόσες ώρες μέσα στο σετ και εκτός και θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας με την Ιφιγένεια», δήλωσε στην εκπομπή «Night Out».

Το γεγονός ότι οι δυο τους μοιράζονται την ίδια καθημερινότητα τους έχει φέρει ιδιαίτερα κοντά, ωστόσο το μόνο που τους συνδέει είναι μια δυνατή φιλία.

«Την νιώθω σαν μια πολύ καλή μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί όλον αυτό τον καιρό και θα το αφήσω εκεί!», ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός. Ο ένας απολαμβάνει στο έπακρο την παρέα του άλλου, με τα πειράγματα και τις πλάκες ανάμεσά τους να μην έχουν τελειωμό.

Παρότι κανείς δεν ξέρει αν αυτή η φιλία εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα, το σίγουρο είναι πως και οι δυο απολαμβάνουν την επιτυχία που βιώνουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οσοι ξέρουν τον Διονύση αναφέρουν πως είναι στα καλύτερά του, θέλοντας να χρησιμοποιεί την δημοσιότητα που κέρδισε μέσα από τη «Γη της Ελιάς» για να περνάει σοβαρά μηνύματα. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που δεν διστάζει να αναφερθεί στο bullying που έχει περάσει εξαιτίας του βάρους του.

«Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, εννοώντας ότι είχα μια οικογένεια από πίσω μου να με υποστηρίξει, μια οικογένεια από την οποία έπαιρνα πολλή αγάπη. Είχα τους φίλους μου από τους οποίους επίσης είχα πολλή αγάπη και αλήθεια.

Από ένα σημείο και μετά τα δικαιολογείς και αυτά τα παιδιά, θέλω να πω πως το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει από το σπίτι αυτών των παιδιών.

Αυτά που περνούν τα συγκεκριμένα παιδιά προκειμένου να φτάνουν στο σημείο να ξεσπούν σε κάποιον και να νιώθουν καλύτερα κατακρίνοντας ή μηδενίζοντας έναν συνάνθρωπό τους, καταλαβαίνεις ότι η ρίζα του προβλήματος είναι αλλού.

Αυτό που έχω να πω στα θύματα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα βοηθήσω, είναι το να πιστεύουν στον εαυτό τους και ότι μπορούν να καταφέρουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους. Σίγουρα δεν μετράει η άποψη κανενός πέρα από τη δική σου», είπε.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved