Καμπάκογλου: Η απίθανη ατάκα της για τη Σπυροπούλου: «Τη σκέφτομαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα»
Showbiz

Καμπάκογλου: Η απίθανη ατάκα της για τη Σπυροπούλου: «Τη σκέφτομαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα»

Με πείσμα, όρεξη, ταλέντο και αφοσίωση, η Αθηνά Καμπάκογλου έχει καταφέρει να κάνει την «Αυλή των Χρωμάτων» το πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση στην ΕΡΤ 2.

H γνωστή δημοσιογράφος και ηθοποιός, σε συνέντευξή της μίλησε για το #metoo, για το αν έχει βιώσει και η ίδια κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά και για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πώς είδατε όλα αυτά που συνέβησαν στον χώρο του θεάτρου με το #metoo;

Η κατάχρηση εξουσίας είναι γεγονός απαράδεκτο, θεωρώ και ελπίζω ότι στο μέλλον όλοι θα είναι πιο προσεχτικοί… Και ερωτώ το θέατρο και ο αθλητισμός «έβαλαν μπουγάδα», οι υπόλοιποι επαγγελματικοί χώροι;

Έχετε βιώσει είτε ως ηθοποιός, είτε ως δημοσιογράφος, κακοποιητικές συμπεριφορές και αν ναι πώς αντιδράσατε;

Εγώ είμαι της τακτικής «ατάκα και επιτόπου»! Και σε κάποιες περιπτώσεις, όταν ήμουν πολύ νέα, η αντίδρασή μου ήταν πιο «κακοποιητική» από τον κακοποιητή! Δεν έπαιρνα χαμπάρι, έχω απολυθεί από δουλειά, έχω επιτεθεί κατά μέτωπο και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.

Με τα χρόνια έχω μάθει να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά και βέβαια αντιμετωπίζω πλέον, σκέτη κακία και όχι σεξουαλική παρενόχληση διότι πέρασαν τα χρόνια και «σίτεψα»…

Γιατί πιστεύετε ότι δεν ακούστηκαν καταγγελίες και για τον χώρο της τηλεόρασης;

Κάποιες τις «έθαψαν» εν τη γεννέσει τους και κάποιες δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί υπάρχει ο φόβος, δεν είναι όλοι έτοιμοι να πληρώσουν το «κόστος», ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του.

Σέβομαι όμως τον φόβο του άλλου, δεν είμαστε όλοι το ίδιο, αν έχεις μεγαλώσει μέσα σε καθεστώς φόβου και δεν έχεις πουθενά να στηριχθείς… Μπορεί να μην αντέχεις την «ηρωική έξοδο».

Εμένα ο πατέρας μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου, με μεγάλωσε με αυτοπεποίθηση και με την προτροπή να μην φοβάμαι κανένα.

Έχετε υπάρξει και αρχισυντάκτρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την περίοδο που βρίσκονταν στον Alpha. Αληθεύουν τα όσα έχουν ακουστεί ότι ήταν μια δύσκολη συνεργάτιδα;

Περσινά ξινά σταφύλια… Σκέφτομαι με πολλή αγάπη την Κωνσταντίνα, ειδικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γιατί έβαλα φυσικό αέριο στο σπίτι μου, με τα πρώτα χρήματα που πήρα από τον Alpha.

Και να συμπληρώσω ότι συνάντησα δυο- τρεις περιπτώσεις στο κλειστό, αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον, πολύ πιο «ακραίες» από τη Σπυροπούλου, η οποία ήταν στο μάτι του κυκλώνα και δεν υποδυόταν και την «καθωσπρέπει», άσ’ τα λοιπόν!

Γνωρίζετε ανθρώπους που τότε έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της δύσκολης συνεργασίας τους με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Να ρωτήσετε τους προηγούμενους αρχισυντάκτες, όταν πήγα εγώ δεν έφυγε κανένας και τη μία σεζόν τη δύσκολη και την επόμενη. Είναι ένα από τα επιτεύγματά μου.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved