Παναγιώταρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σχίζα - «Είσαι ο άνθρωπος που έχω αγαπήσει»
Showbiz

Παναγιώταρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σχίζα - «Είσαι ο άνθρωπος που έχω αγαπήσει»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στηρίζει δημόσια τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα και εξομολογείται στους διαδικτυακούς της φίλους πως τον αγαπά.

Το Survivor σε λίγες ημέρες φτάνει στο τέλος του και ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό (29/6) επεισόδιο ζήτησε από τους παίκτες που έχουν παραμείνει να μιλήσουν για άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Έτσι ο κάθε παίκτης του ριάλιτι μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του με τον Στάθη Σχίζα να μιλάει δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του, ο οποίος όπως αποκάλυψε έχει 95% αναπηρία σε σημείο μάλιστα που να μην τους αναγνωρίζει.

Συγκεκριμένα ο Στάθης ανέφερε:«Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά… Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Έχει μια νόσο που είναι παράλυτος, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια. Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω. Ήμασταν κολλητοί, παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω…»

Λίγες ώρες μετά, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που παρακολούθησε την εξομολόγηση του αγαπημένου της, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε έχουν κάνει να είσαι αυτό που είσαι σήμερα. Ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έχω αγαπήσει και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Το στήριγμά μου και εγώ το δικό σου» έγραψε χαρακτηριστικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved