Ζήνα Κουτσελίνη για υπόθεση Πάτρας: «Με σοκάρει το χέρι που προκάλεσε αυτό το στυγερό έγκλημα»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη για υπόθεση Πάτρας: «Με σοκάρει το χέρι που προκάλεσε αυτό το στυγερό έγκλημα»

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη Ζήνα Κουτσελίνη, κέρδισαν και φέτος την εμπιστοσύνη του κοινού παίρνοντας άνετα το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος μίλησε για τις σημαντικότερες στιγμές της εκπομπής τη χρονιά που πέρασε, ενώ δεν κρύβει τα συναισθήματα χαράς πού νιώθει για την ανοιχτή αγκαλιά των τηλεθεατών.

Η συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR επισφραγίστηκε με αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη και αγκαλιά για όγδοη τηλεοπτική σεζόν. Είναι ένα κανάλι που με εμπιστεύτηκε πριν από επτά έτη και χαίρομαι που ανανεώσαμε τους όρκους αγάπης και αυτήν τη χρονιάς τονίζει η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ποιες στιγμές αυτής της σεζόν κρατά όμως πολύ έντονα στην καρδιά και στο μυαλό της; Όπως λέει η ίδια, «Τις κρατώ όλες γιατί κάθε στιγμή με δίδαξε και κάπ διαφορετικό.

Αυτό όμως που πραγματικά αποτελεί γροθιά στο δικό μου στομάχι είναι όλες οι γυναικοκτονίες που σημάδεψαν αυτήν τη δύσκολη σεζόν αλλά και η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ακόμη δεν έχουμε πάρει οριστικές απαντήσεις και δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης».

Πόσο τη σόκαρε το ότι κλήθηκε να διαχειριστεί τηλεοπτικά αυτή την ανείπωτη τραγωδία; Η ίδια απαντά: «Όταν με ενημέρωσαν επιστήμονες με τους οποίους συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια ότι ο τρίτος θάνατος θα σηματοδοτήσει τεράστιες ευθύνες, όταν άρχισα να διερευνώ με την ομάδα μου όλο το παρελθόν αυτής της ιστορίας, βρέθηκα αντιμέτωπη με τεράστιες εκπλήξεις.

Τέσσερις και πλέον μήνες έχουν περάσει κι έρχονται ακόμη στην επιφάνεια διαφορετικές αλήθειες. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί, γιατί είναι πραγματικά αδιανόητο ότι ανθρώπινο χέρι μπορεί να δώσει τέλος στη ζωή ενός μωρού επτά μηνών. Πραγματικά με σοκάρει όχι μόνο η πράξη αυτή καθαυτή, αλλά και το χέρι που προκάλεσε αυτό το στυγερό έγκλημα».

Αδιαμφισβήτητα η καταξιωμένη δημοσιογράφος συγκαταλέγεται στους μεγάλους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Το φανταζόταν ωστόσο ότι οι «Αλήθειες» της θα έκοβαν πρώτες το νήμα της τηλεθέασης επί τόσους μήνες, έχοντας απέναντι τους έναν πολύ ισχυρό ανταγωνισμό;

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: «Δεν μου αρέσουν οι τηλεοπτικές δάφνες. Χαίρομαι πολύ όταν το αποτέλεσμα της καθημερινής μας προσπάθειας βρίσκει αγκαλιά και ανταπόκριση από το κοινό. Όλα τα χρόνια έχουν υπάρξει σταθερές και πρωτιές. Όμως αυτές δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο σε ό,τι με αφορά.

Θέλω, κλείνοντας η κάθε τηλεοπτική σεζόν, να κοιταζόμαστε στα μάτια με τους συνεργάτες μου και να λέμε ότι κάτι καταφέραμε και φέτος. Συγκεντρώσαμε χρήματα για αυτόν το φιλανθρωπικό σκοπό, πήραμε αναπηρικό αμαξίδιο, πήραμε λεωφορεία για τα παιδικά χωριά SOS, ήμασταν κοντά στον άνθρωπο. Οι δάφνες για εμάς είναι οι ουσιαστικές αγκαλιές.

Ήταν μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη, αλλά συνάμα μας έδωσε και πάρα πολλά μαθήματα. Διδαχθήκαμε να είμαστε αλληλέγγυοι και να βλέπουμε την κάθε μέρα ως ένα παράθυρο στη ζωή».

Θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην εκπομπή; «Κάθε χρονιά συναντάς νέους ανθρώπους, διαφορετικές αλήθειες ζωής. Άρα η δική μας εκπομπή δεν μπορεί ποτέ να παραμένει ίδια. Αυτό όμως που εγγυώμαι και για την επόμενη σεζόν είναι ότι θα είμαστε πάλι κοντά στο συνάνθρωπο» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Πηγή: 7MέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved