Κωστής Σαββιδάκης: «Όταν νόσησα από κορονοϊό πέρασα δύσκολα. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ»
Showbiz

Κωστής Σαββιδάκης: «Όταν νόσησα από κορονοϊό πέρασα δύσκολα. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ»

Ο Κωστής Σαββιδάκης λίγο πριν το φινάλε των «Άγριων μελισσών» μίλησε για το πώς φαντάζεται το τελευταίο γύρισμα της σειράς.

Ο ηθοποιός σχολίασε επίσης αν θα του λείψει ο ρόλος του παπα-Γρηγόρη, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια του με τον κορονοϊό.

Θα σας λείψει ο ρόλος του παπα-Γρηγόρη;

Το μόνο σίγουρο. Αφού έχω ζητήσει από την παραγωγή, μετά το τέλος της σειράς, να μου δώσουν τα ράσα του να τα βάλω στην ντουλάπα μου! Τα ράσα αυτά ανήκουν δικαιωματικά στον παπα-Γρηγόρη και θα είναι ένα δώρο μνήμης για εμένα, καθώς αγάπησα το ρόλο και το Διαφάνι τόσο μπροστά όσο και· πίσω από τις κάμερες. Έγινα μια οικογένεια με τον κόσμο του.

Πώς φαντάζεστε το τελευταίο γύρισμα της σειράς;

Με πολλά κλάματα από συγκίνηση και πολλά γέλια από χαρά. Πιστεύω ότι θα ράνουμε και ένα γλέντι, γιατί Διαφάνι χωρίς κλαρίνο και γλέντι δεν γίνεται. Ακόμα και τους πεθαμένους με χορούς τους τιμάμε.

Στον καφενέ της Βιολέτας, που είναι η καρδιά του χωριού -εκεί συναντιόμασταν όλοι μας, ήταν το δεύτερο σπίτι μας-, εκεί θα ανταμωθούμε 'ξανά για το μεγάλο φινάλε. Πάντως έχουν ήδη αρχίσει να αποχωρούν διάφοροι ήρωες της σειράς και έχουμε μπει σε Κλίμα αποχωρισμού.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων νοσήσατε από κορονοϊό…

Ναι, και μάλιστα πέρασα δύσκολα, καθώς ευχαριστήσω δημόσια τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη για το συγκινητικό ενδιαφέρον του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου επικοινωνούσε διαρκώς με τους γιατρούς και ρωτούσε για την πορεία της υγείας μου. Είμαι ευγνώμων, έδειξε και αυτός και η οικογένειά του μεγάλη ανθρωπιά.

Στο Διαφάνι δημιούργησα μια οικογένεια που με στήριξε στην περιπέτειά μου με τον κορονοϊό. Η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό. Αν έχεις την υγεία σου, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου.

Μετά τις «Άγριες μέλισσες» τι;

Αυτή την περίοδο κάνουμε έναν πιλότο για μια παραγωγή του NETFLIX. Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά την περίοδο 1818- 1821. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αρχαία Ολυμπία, στην Ηλεία, και φόντο έχει μια ιστορία που συγκλόνισε Έλληνες κόσμο του Οθωμανούς. Εγώ υποδύομαι έναν Τουρκαλβανό, προύχοντα της περιοχής.

Θεατρικά πού θα σας δούμε;

Θα συμμετέχω στην παράσταση «Ο μεγάλος ιεροεξεταστής», του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, που ανεβάζει για 9η χρονιά στο θέατρο Τζένη Καρέζη ο σπουδαίος ηθοποιός Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved