Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας τα ξημερώματα της Παρασκευής 1η Ιουλίου!

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονους πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και κρατείται, στο νοσοκομείο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους, οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από τους γιατρούς, οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει στο νοσοκομείο.

Να σας θυμίσουμε ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και θα κρατήσει αρκετό καιρό ακόμα αφού ήδη έχουν βγει ημερομηνίες εκδίκασης της υπόθεσης και τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στο Πρωινό, ο Τάσος Τεργιάκης μίλησε για την αγωνία που νιώθει ο ηθοποιός καθώς θέλει να έρθει η στιγμή που θα καταθέσει ο ίδιος.

Την ίδια αγωνία όμως φαίνεται να έχουν και οι δικοί του άνθρωποι καθώς όπως περιγράφεται από τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο που είναι και ο άνθρωπος που βλέπει συχνότερα από όλους τον ηθοποιό, ο ίδιος δεν είναι καλά στην υγεία του.

Να τονίσουμε ότι σήμερα καταθέτει στο δικαστήριο η τρίτη καταγγέλλουσα και ο ηθοποιός δεν θα παρευρίσκεται. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει καταγγείλει απόπειρα βιασμού στο αυτοκίνητο του Πέτρου Φιλιππίδη μέρα μεσημέρι στο Ψυχικό το 2014.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved