Καινούργιου: Επανέφερε τις κοινές φώτο με τον Φίλιππο στο Instagram μετά το ταξίδι στην Ιταλία
Showbiz

Καινούργιου: Επανέφερε τις κοινές φώτο με τον Φίλιππο στο Instagram μετά το ταξίδι στην Ιταλία

H Κατερίνα Καινούργιου επανέφερε τις κοινές φωτογραφίες που είχε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο Instagram μετά το ταξίδι στην Ιταλία  επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο ότι είναι ξανά μαζί!

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε την Δευτέρα στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα για το ταξίδι στη Ρώμη, στο οποίο δεν πήγε μόνη αλλά και το περιστατικό που της συνέβη στο αεροδρόμιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της παρουσιάστριας, καθώς δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα.

Αυτό που δεν ήξερε κανένας ήταν αν πήγε με φίλες ή με κάποιο άλλο πρόσωπο. Την αποκάλυψη την έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα. Όπως είπε επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακό της με έναν άντρα χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του.

Συγκεκριμένα είπε η παρουσιάστρια: «Να σας πω τι έπαθα. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”. “Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, ¨καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “On time” η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην Ρώμη με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο χώρισε τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», αναφέρει πηγή.

Υπάρχει επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού; Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται προσπάθειες και από τους δυο να δουν αν μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να είναι πάλι μαζί.

Άλλες πληροφορίες τονίζουν πως μετά το χωρισμό τους και τις στιγμές έντασης και απομάκρυνσης που ακολουθήσαν, αποφάσισαν να παραμείνουν δυο πολύ καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. Ο χρόνος θα δείξει…. πάντως η Κατερίνα επανέφερε στο instagram τις κοινές φωτογραφίες της. Άραγε με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνει ότι είναι ξανά μαζί;

Δείτε τις φωτογραφίες που επανέφερε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved