Koza Mostra: Η μεγάλη περιοδεία και το αγγλόφωνο single Bilio
Showbiz

Koza Mostra: Η μεγάλη περιοδεία και το αγγλόφωνο single Bilio

Οι Koza Mostra κυκλοφορούν το νέο τους αγγλόφωνο single με τίτλο Bilio ενώ παράλληλα ετοιμάζονται με συναυλίες να «οργώσουν» την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η Bilio, που έχει τις ρίζες της στην Θράκη, είναι η εγγονή της γνωστής παραδοσιακής “Βασιλκούδας” αλλά έχει μια πολύ σημαντική διαφορά απο τη γιαγιά της. Η Bilio πάει κόντρα σε ολα τα στερεότυπα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος, ειδικά σήμερα που η γυναικεία φύση δέχεται απανωτά χτυπήματα.

Η Bilio, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, «είναι αυτή που θέλουμε, είναι αυτή που χρειαζόσαστε, αλλά κυρίως…είναι αυτή που δε θέλει να είναι...»!

Η παραγωγή ανήκει στον Ηλία Κόζα και τους Koza Mostra. Στο mastering το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Svante Forsbäck που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες της παγκόσμιας σκηνής πχ, Rammstein, Volbeat, Apocalyptica,The 69 Eyes,Ville Valo.

Συνεπείς στο ραντεβού τους με τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία απο τη Σόφια της Βουλγαρίας και το σημαντικότερο φεστιβάλ της χώρας Hills Of Rock στο οποίο θα εμφανιστούν για δεύτερη φορά μαζί με τους Placebo – Sisters of mercy – Dubioza Kollectiv. Δε σταματούν εκεί αφού μέχρι και τις 31 Ιουλίου θα συνεχίσουν για τους υπολοίπους σταθμούς της περιοδείας τους, όπου και ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος του tour τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι Koza Mostra διασκεύασαν Μίκη Θεοδωράκη

Koza Mostra: Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο του Αγάθωνα

Ένας γάμος Koza Mostra! Ο Ηλίας παντρεύτηκε την Χαρά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved