Βρισηίδα Ανδριώτου: Έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη όταν έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή η μητέρα της
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη όταν έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την Ιωάννα Τούνη, τη σχέση που έχουν οι δυο τους σήμερα και αν έχουν ξαναμιλήσει από εκείνη την περίοδο που σταμάτησαν να κάνουν οι δυο τους παρέα. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από την εκπομπή μόδας "My Style Rocks" , όπου έγιναν κολλητές φίλες και αχώριστες, αφού έμεναν σχεδόν μαζί, αλλά περνούσαν και τα καλοκαίρια τους παρέα.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η φιλία μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου έληξε οριστικά, μιας και η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η φίλη της είχε κρατήσει φιλικές επαφές με το άτομο που ήταν υπεύθυνο για την διαρροή του revenge porn video της. Από την πρώτη στιγμή που η ίδια το αντιλήφθηκε αυτό, έκανε πέρα την Βρισηίδα, με την ίδια να απαντά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Παρ' όλα αυτά, πριν από μερικούς μήνες, η Ιωάννα Τούνη έχασε την μητέρα της και η Βρισηίδα, επιστρέφοντας από το Survivor, αποφάσισε να της στείλει ένα μήνυμα, για να της εκφράσει τα συλληπητήριά της για αυτήν την εξέλιξη. Η πρώην παίκτρια του Survivor παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και είπε χαρακτηριστικά:

  • Όσο ήσουν στο Survivor έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη, με την οποία στο παρελθόν ήσαστε πολύ καλές φίλες. Επικοινώνησες μαζί της;

Το έμαθα όταν βγήκα από το παιχνίδι και της έστειλα τα συλλυπητήριά μου. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Το γεγονός ότι δεν κάνουμε πλέον παρέα δεν σημαίνει πως ξεχνώ ότι είχα γνωρίσει τη μητέρα της και ότι με την Ιωάννα ήμαστε φίλες για αρκετό καιρό. Ήταν μια υπέροχη γυναίκα και μάλιστα ηρωίδα στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved