Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορονοϊό! Η ανακοίνωσή της, η αναβολή της εμφάνισής της και η υπόσχεση
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορονοϊό! Η ανακοίνωσή της, η αναβολή της εμφάνισής της και η υπόσχεση

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή η οποία όπως έγραψε στην ανακοίνωσή της θα χρειαστεί να αναβάλει την προγραμματισμένη εμφάνισή της στη Ρόδο.

«Αγαπημένοι μου φίλοι Ροδίτες, λυπάμαι πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να ακυρώσουμε τη συναυλία μας. Ξύπνησα με κλεισμένη τη φωνή και πριν λίγο που έκανα τεστ όπως κάνουμε πάντα όλη η ομάδα πριν από κάθε live μας, βρέθηκα θετική. Το ίδιο και ο Δημήτρης. Δυστυχώς.

Θα ψάξουμε να βρούμε καινούργια ημερομηνία και υπόσχομαι να έρθουμε αμέσως μόλις γίνουμε καλά" έγραψε η Καίτη Γαρμπή σήμερα το πρωί λίγη ώρα αφότου διαπίστωσε πως είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Η τραγουδίστρια αυτό το καλοκαίρι έχει επιλέξει να κάνει συναυλίες ανά την Ελλάδα έχοντας για συνοδοιπόρο της τον γιο της, Δημήτρη ο οποίος κάνει κοντά της τα πρώτα σταθερά βήματα στη μουσική που τον ενδιαφέρει και έχει σπουδάσει.

Ο Δημήτρης βρέθηκε επίσης θετικός μιας και τον τελευταίο καιρό ειδικά, μητέρα και γιος είναι αχώριστοι αφού δεν ζουν μόνο στο ίδιο σπίτι αλλά και δουλεύουν μαζί. Άρα ζουν 24 ώρες το 24ωρο ο ένας τον άλλον και ήταν σχεδόν αδύνατον, εφόσον νόσησε ο ένας να μη νοσήσει ο άλλος.

Η Καίτη Γαρμπή προς το παρόν έχει κλεισμένη φωνή και με το μήνυμά της δεν ενέπνευσε καμία ανησυχία στους φαν της που τώρα περιμένουν να τη δουν να γίνεται άμεσα καλά για να ξαναβρεθεί κοντά τους μέσα από τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved