Θέμης Αδαμαντίδης: Σοβαρές καταγγελίες από την μητέρα των παιδιών του: Ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά, λέσχες
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: Σοβαρές καταγγελίες από την μητέρα των παιδιών του: Ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά, λέσχες

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες κατά του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη και για τα όσα βίωσε δίπλα του, όσο διάστημα ήταν μαζί, προχώρησε η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η πρώην σύντροφός του σπάει τη σιωπή της και περιγράφει όσα δραματικά ζούσε.
«Έκανε τα ίδια πράγματα ακριβώς. Με είχε χτυπήσει μπροστά στα ανήλικα παιδιά μου, με είχε βρίσει. Επιβεβαιώνω όσα λέει η Βαρβάρα», δήλωσε η κυρία Στεφάνοβα.

Όπως τόνισε η ίδια, «έχω και χαρτί από ιατροδικαστή, έχω κάνει μήνυση στο τμήμα, έχει γίνει καταγραφή επτά φορές. Με είχε χαστουκίσει, πήγε να με πνίξει μια φορά, με είχε ρίξει σε μια καρέκλα, τα πόδια μου ήταν μελανιασμένα».

«Επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι… Παίζει θέατρο. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, βρίζει…», λέει εξοργισμένη.

Η πρώην σύντροφος του λαϊκού τραγουδιστή στη συνέχεια αναφέρεται στον εθισμό του στα ναρκωτικά. «Πίνει κόκα, δεν το ξέρετε; Είναι εξαρτημένος. Πίνει εδώ και 25 χρόνια από το πρωί, τι να λέμε τώρα;» σημειώνει.

«Έχω έναν γιο 12 χρονών και έναν γιο 5 χρονών. Πήρα τα παιδιά και έφυγα. Ούτε τα βλέπει, ούτε ενδιαφέρεται. Με το ζόρι μου στέλνει 500 ευρώ για τα έξοδα των παιδιών, τον παρακαλάω. Τα παιδιά είναι εκτός γάμου. Δεν τον παντρεύτηκα, συζούσαμε 15 χρόνια. Εννοείται πως το μετάνιωσα. Άντεξα πολύ, γιατί είχα τα παιδιά μικρά», συνέχισε η Αναστασία Στεφάνοβα και κατέληξε στο Debater:

«Η ψυχολογική φθορά που είχα μαζί του… Βρισιές, υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Έχω πολύ θυμό μέσα μου. Είχα φτάσει να πηγαίνω σε ψυχιάτρους… Η κυρία αυτή άντεξε για έναν χρόνο, ενώ για 15 χρόνια. Μεγάλωνα τα παιδιά μόνη μου. Ήταν ανύπαρκτος. Μέρα-νύχτα είναι στις λέσχες. Δουλειά, λέσχες, γκόμενες… Κι έξω βγαίνει το καλό παιδί, ο αδικημένος».

Επίσης, όπως υποστηρίζει, μετά την είδηση για τη μήνυση από τη Βαρβάρα Κίρκη, η ίδια επικοινώνησε μαζί του. Ο Θέμης Αδαμαντίδης την έβρισε και της είπε «το χαίρεσαι αυτό που γίνεται;», με αυτή να απαντά: «Ευκαιρία να μάθουν όλοι τι είσαι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved