Σάσα Μπάστα: «Αποκλείεται ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα»
Showbiz

Σάσα Μπάστα: «Αποκλείεται ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα»

Η Σάσα Μπάστα μετά τη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη έσπευσε να ενημερώσει το κοινό για την αναβολή της εμφάνισής τους, μέσα από το Instagram.

«Το σημερινό μας live αναβάλλεται λόγω του γεγονότος που όλοι ξέρετε πλέον. Υ.Γ: Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Μπάστα.

Να θυμίσουμε πως στον εισαγγελέα βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σήμερα (2/7) ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τη μήνυση εις βάρος του από τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη για την οποία πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Ο τραγουδιστής έδωσε εξηγήσεις για τις κατηγορίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, αν και ήδη ο τραγουδιστής έχει "απαντήσει" με μήνυση προς την Κίρκη.
Ο καλλιτέχνης πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια της Αργυρούπολης και μόλις έφτασε στην Ευελπίδων είπε «καλώς τα παιδιά», στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που τον περίμεναν.
Όταν ρωτήθηκε «πώς ήταν το βράδυ του στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε: «σαν το δικό σας και καλύτερο» και έτρεξε να περάσει την πόρτα για το γραφείο του εισαγγελέα.

Σχεδόν δυο ώρες μετά την απολογία του, ο Θέμης Αδαμαντίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον, του απαγορεύθηκε να πλησιάζει τη σύντροφο του σε απόσταση 100 μέτρων, καθώς και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της. Η δικάσιμος ορίστηκε στις 4 Ιουλίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved