Συγκίνηση και ευτυχία για τη Λάουρα Νάργιες μετά το χθεσινό διπλό party! Το τρυφερό μήνυμά της
Showbiz

Συγκίνηση και ευτυχία για τη Λάουρα Νάργιες μετά το χθεσινό διπλό party! Το τρυφερό μήνυμά της

Ευτυχισμένοι γιόρτασαν χθες με φίλους και στενούς συγγενείς όλα τα ευχάριστα που συμβαίνουν στη ζωή τους η εγκυμονούσα Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι

Το ζευγάρι, έχοντας αφήσει να εννοηθεί ότι επισημοποίησαν τη σχέση τους (χωρίς να αποκαλύψουν αν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ή αν έκαναν σύμφωνο συμβίωσης) χθες (1/7) θέλησαν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους αλλά και να οργανώσουν το baby shower για να προετοιμάσουν την άφιξη του γιου τους που θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σε ένα μοναδικό πάρτι το οποίο μάλιστα είχε και dress code καθώς όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να ντυθούν στα μπλε με αφορμή το θαλασσί baby shower λόγω του φύλου του μωρού τους, οι δύο ερωτευμένοι απόλαυσαν όλες τις στιγμές τους με τους φίλους και τους συγγενείς, απολαμβάνοντας συγχρόνως υπέροχα εδέσματα αλλά και λιχουδιές.

Η μέλλουσα μανούλα η οποία εμφανίστηκε με μία μάξι τουαλέτα η οποία άφηνε ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν σε αυτή τη μαγική βραδιά, ανεβάζοντας συγχρόνως και υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο από το μοναδικό event.

Στο συγκινητικό μήνυμά της, η Λάουρα Νάργιες έγραψε:

«01.07 ♾ Σε αγαπάω - Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου 😍😪 @xristos.santikai
Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο! Φόρεσαν μπλε ρούχα - το dress code του baby shower - και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!
Και ένα τεράστιο shoutout στους εκπληκτικούς φίλους και συνεργάτες μας που φρόντισαν με όλη τους την δύναμη να γιορτάσουμε σε ένα τόσο όμορφο και εντυπωσιακό περιβάλλον, Μαριάννα μου είσαι υπέροχη! Έδωσες εδώ και εβδομάδες ολόκληρες το είναι σου για αυτό το πάρτυ και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ! Το little Peanut theme ήταν τόσο γλυκό, και μας έμειναν τόσο όμορφες αναμνήσεις με τις «αμερικανιές» σου 😉😪 Κύριε Σταμάτη, τόσο τα fingerfood όσο και τα γλυκά ήταν απλά πεντανόστιμα, και φυσικά δεν έμεινε τίποτα στο τέλος - είχα μία ελπίδα ότι θα έπαιρνα έστω ένα «ταπεράκι» μαζί μου σπίτι αλλά που τέτοια τύχη, οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας τα «καταβρόχθησαν» όλα με μεγάλη όρεξη και πολύ καλά έκαναν! 😋 Κατερίνα μου, νομίζαμε πως βρισκόμαστε σε ένα παραμύθι, πραγματικά! Ο στολισμός σου, η αισθητική σου και το μεράκι σου μας εντυπωσίασαν με το παραπάνω! Το λατρέψαμε το σκηνικό όλοι μας!
Ευχαριστούμε τον κάθε έναν ξεχωριστά, και ευχαριστούμε και εσάς εδώ ονλαιν για τις αμέτρητες και γλυκύτατες ευχές σας 💙».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved