Βρισηίδα Ανδριώτου: Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι της (Μαρτίκας)! Οι τρυφερές στιγμές τους
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι της (Μαρτίκας)! Οι τρυφερές στιγμές τους

Για τα μάτια της Βρισηίδας Ανδριώτου και μόνο, ο Σπύρος Μαρτίκας ταξίδεψε αεροπορικώς χθες για Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντηθούν, για πρώτη φορά μετά το Survivor!

Η ιστορία τους ξεκίνησε κάτω από δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο και μία ένταση ανάμεσά τους στάθηκε ικανή για να τους απομακρύνει όμως από κοινού αποφάσισαν, όταν πλέον η παραμονή τους στο Survivor έφτανε στο τέλος, να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία σε αυτή τη σχέση.

Και αυτή η στιγμή ήρθε. Ήταν αποφασισμένοι να δοκιμαστούν σε νέες συνθήκες και με νέα δεδομένα, απαλλαγμένοι πλέον από αντιπαλότητα και εντάσεις που τούς δημιουργούσαν οι στίβοι μάχης και οι αγώνες τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και αφού είχε δει από κοντά και αγκαλιάσει όλους τους δικούς του ανθρώπους είπε να βρεθεί και στη γυναίκα που τον γοήτευσε. Είχαν από μέρες κλείσει το ραντεβού τους στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα η Βρισηίδα.

Βρέθηκαν λοιπόν για πρώτη φορά από κοντά μετά το παιχνίδι και είχαν πολλά να πουν αλλά και πολλά να κάνουν μαζί.

Μάλιστα το Σάββατό τους το πέρασαν στη Χαλκιδική δίπλα στη θάλασσα, μιλώντας και απολαμβάνοντας βουτιές και δροσερό κρασί με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή μαζί και μάλιστα ανέβασαν και φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη συνάντησή τους αυτή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved