Μάριος Καπότσης - Κόνι Μεταξά: Στα Χανιά για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου! Απίθανες φωτό!
Showbiz

Μάριος Καπότσης - Κόνι Μεταξά: Στα Χανιά για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου! Απίθανες φωτό!

Μόλις λίγες μέρες έμειναν πριν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αποχαιρετήσουν την εργένικη ζωή αφού έχουν δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής τους στις 9 Ιουλίου στα Χανιά

Το ζευγάρι ήδη βρίσκεται στην όμορφη πόλη των Χανίων της Κρήτης και διανύει μέρες ξεκούρασης και διακοπών λίγο πριν ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Όπως είχε αποκαλύψει η Κόνι Μεταξά σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της: «Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός πίσω από τα Χανιά απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους.

Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου (…) Θα κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα να μου πεις να σκεφτώ κάτι συγκινητικό θα με πιάσουν τα κλάματα. όσο μάλλον την ώρα που παντρεύομαι…. Και όχι τίποτα άλλο, είμαι πολύ άσχημη όταν κλαίω».

Ο Μάριος Καπότσης είχε αποκαλύψει από την πλευρά του για τις ετοιμασίες: «Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή».

Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές στα Χανιά και χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και όμορφες... λιχουδιές μετά από αρκετό καιρό μιας και η μέλλουσα νύφη εδώ και καιρό ήταν σε δίαιτα προκειμένου να είναι σε φόρμα την ημέρα του γάμου της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι δύο ερωτευμένοι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved