Σάσα Μπάστα για υπόθεση Αδαμαντίδη: «Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά»
Showbiz

Σάσα Μπάστα για υπόθεση Αδαμαντίδη: «Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά»

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος πέρασε το βράδυ του Σαββάτου στα κρατητήρια μετά από μήνυση για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφό του! 

Η Σάσα Μπάστα η οποία συνεργάζεται με τον τραγουδιστή για συναυλίες είχε άψογη συνεργασία μαζί του και αδυνατεί ακόμα να πιστέψει όλα αυτά που του προσάπτουν η πρώην σύντροφός του αλλά και η μητέρα των δύο γιων του που ζει εδώ και ένα χρόνο στη Βουλγαρία.

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο. Αν δε το δω δηλαδή, δε μπορώ να το πιστέψω. Με αυτόν τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις… Μιλάω ξεκάθαρα για τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει εγώ. Είναι πάντα τόσο ήρεμος. Μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο φωτιστικό επάνω του και να γελάει, δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ. Προφανώς κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται.

Προφανώς αν αποδειχθούν όλα αυτά, τα καταδικάζω. Εγώ μιλάω για τον Θέμη όπως τον έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο και το πόσο ήρεμος είναι» είπε η γνωστή τραγουδίστρια ενώ όταν ρωτήθηκε για τη νέα καταγγελία της μητέρας των δύο γιων του Αναστασία Στεφάνοβα η οποία τόνισε σε συνέντευξή της ότι ήταν και μαζί της βίαιος και πως δεν υπήρξε καλός πατέρας για τους γιους του, η Σάσα Μπάστα είπε με νόημα: «Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά. Τα χρόνια συνεργασίας μας με τον Θέμη είναι πολλά, δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού, ξέρω όμως πως ήμασταν ως συνεργάτες.

Γνωρίζω και τις δυο κοπέλες και τα παιδιά του που τα έχω γνωρίσει. Δεν ξέρω αν στέλνει ή όχι λεφτά στα παιδιά του, αλλά τα έχω δει τα παιδιά του, μας τα έφερνε στα Live, σε εξόδους για φαγητό… Δε ξέρω τι έγινε από τότε που έφυγαν στη Βουλγαρία. Τις κοπέλες τις ξέρω και τις δυο. Δε ξέρω τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει και να έκανε ο Θέμης αυτό το μπαμ που λένε, αν το έκανε. Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του. Δε μπορώ να το εξηγήσω, είναι τόσο ήρεμος. Τη Βαρβάρα τη συμπαθώ πολύ. Τη γνώρισα. Εγώ έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δε μπορώ να ξέρω τι γινόταν σπίτι τους. Γι’ αυτό είπα ότι δε μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved