Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ποζάρει με μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι μία κούκλα!

Υπάρχει πιο όμορφη περίοδος για μία γυναίκα από εκείνη της εγκυμοσύνης της; Σίγουρα όχι και φυσικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου χαίρεται κάθε στιγμή της μέχρι να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Η όμορφη ηθοποιός και σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου εδώ και αρκετές εβδομάδες βρίσκεται στην Αντίπαρο όπου ως γνωστόν ο σεφ διατηρεί το δικό του εστιατόριο και μαζί περνούν όμορφες στιγμές.

Το ίδιο είχαν κάνει και πέρυσι, στο πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι όπου γέμισαν "μπαταρίες" και απόλαυσαν τον έρωτά τους χωρίς βέβαια καν να υποψιάζονται τις ευχάριστες εξελίξεις πού τους επεφύλασσε η μοίρα. Φέτος, περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού που θα επισφραγίσει την ευτυχία τους και θα τους χαρίσει την οικογένεια που προφανώς ήθελαν να αποκτήσουν.

Στο νησί που έχουν λατρέψει και οι δύο είναι και η Όλγα Μιχαλοπούλου, αδελφή της Χρύσας, επίσης ηθοποιός. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και χαίρονται η μία την παρέα της άλλης.

Οι μέρες κυλούν όμορφα στην Αντίπαρο για τις δύο γυναίκες, με τον γνωστό σεφ να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε δουλειά και διασκέδαση καθώς πρέπει να εποπτεύει και το εστιατόριο που διαθέτει, το Samano το οποίο σε λίγες μέρες κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας στο νησί. Όσο για τη σύντροφό του Χρύσα, όποτε έχει διάθεση, απολαμβάνει δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία της με μαγιό, χωρίς ίχνος ρετούς ή φίλτρων, δείχνοντας ήρεμη και ευτυχισμένη. "Σαμεράκι" έγραψε στη λεζάντα της όμορφης φωτογραφίας της με μαγιό.

Δείτε την παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved