Δήμητρα Ματσούκα: Πόζαρε με μαύρο ολόσωμο μαγιό και ... μείναμε άφωνοι- Η απίθανη σιλουέτα της!
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Πόζαρε με μαύρο ολόσωμο μαγιό και ... μείναμε άφωνοι- Η απίθανη σιλουέτα της!

Η Δήμητρα Ματσούκα φροντίζει πάντοτε να κρατά την εμφάνισή της αψεγάδιαστη, ενώ παράλληλα, είναι πάντοτε κομψή και το σώμα της παραμένει αξοζήλευτο. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

H Δήμητρα Ματσούκα είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, με την ίδια να φροντίζει πάντοτε την εμφάνισή της, ενώ το κορμί της, όσα χρόνια και να περάσουν, παραμένει αψεγάδιαστο. Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτην την φορά, η άκρως εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα ανέβασε μια φωτογραφία, με την ίδια να βιώνει απόλυτα το καλοκαιρινό mood, μιας και είναι στην Τήνο και ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό μαύρο ολόσωμο μαγιό. το οποίο και στα πλαϊνά του έχει μια υπέροχη λεπτομέρεια με χρυσούς κρίκους. Η ίδια, πιο γυμνασμένη και όμορφη από ποτέ, ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και απαθανατίζει την όμορφη στιγμή, ενώ παράλληλα μας κάνει και μια στυλιστική πρόταση για φέτος το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:

https://www.instagram.com/p/Cfi8zafLge3

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved