Ντίνα Κώνστα: Τα πρόσωπα που την επισκέφτηκαν λίγο πριν φύγει από τη ζωή και οι τελευταίες στιγμές
Showbiz

Ντίνα Κώνστα: Τα πρόσωπα που την επισκέφτηκαν λίγο πριν φύγει από τη ζωή και οι τελευταίες στιγμές

Τα ξημερώματα της Κυριακής (3-07) σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Ντίνα Κώνστα.

Τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας αυτής έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαια ηθοποιός, η αγωνιστρια δημοκράτισσα, η αστειρευτη χοουμοριστα, η πολυτάλαντη συναδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ».

Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως "Το Σοι μας", "Το Δις Εξαμαρτείν" και "Οι τρεις Χάριτες". Παρ' όλα αυτά, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στην τηλεοπτική σειρά "Δυο Ξένοι". Πριν από μερικούς μήνες, είχε γίνει γνωστό, μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ότι η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, εντός Αθηνών.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας espresso και του Νίκου Νικόλιζα τους τελευταίους μήνες της ζωής της δεν δεχόταν επισκέψεις, παρά μόνο από τις ανιψιές της, που είχαν αναλάβει τη φροντίδα της.

Πριν από λίγες βδομάδες ένας από τους επιστήθιους φίλους της και ιερέας, βρέθηκε κοντά στην ηθοποιό και της διάβασε ευχές. Ωστόσο εκείνη είχε αποκοπεί από κάθε είδους επικοινωνία με τον έξω κόσμο και επικοινωνούσε δύσκολα και με τους δικούς της ανθρώπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved