Showbiz

Η Μυρτώ Αλικάκη δεν μεγαλώνει ποτέ! Οι πρώτες φωτό με μπικίνι είναι το κάτι άλλο!

Μπορεί η Μυρτώ Αλικάκη να έκλεισε τα πενήντα όμως η εμφάνισή της είναι πραγματικά… άχρονη!

«Είμαι 50 ετών, νιώθω πολύ καλά, πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου», είπε πρόσφατα η ηθοποιός την οποία από τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που θα «ανέβει» στο θέατρο «Αθηνά» τον Οκτώβριο.

Το φετινό καλοκαίρι η Μυρτώ περιοδεύει με τη Μήδεια και στις πρώτες της φωτογραφίες με κόκκινο μπικίνι είναι το κάτι άλλο! Λάτρης της υγιεινής διατροφής αλλά και της άσκησης διατηρεί χρόνια τώρα την απίθανη σιλουέτα της.

«Πρώτο μου μπάνιο !!! Καλές διακοπές σε όσους πάνε , καλή δύναμη σε όσους δεν πάνε! Εγώ προσωπικά θα πάω περιοδεία!», έγραψε η ίδια ποζάροντας με το μαγιό της!

Δες την στη gallery

«Οταν κοιτάζω τα παιδιά μου, όποια φθορά και να υπάρχει πάνω μου, νιώθω ότι αξίζει τον κόπο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα αυτά τα λέω γιατί ακόμα νιώθω γεμάτη ενέργεια, χαρά, περιέργεια, όνειρα. Αν κοιτάξω πολύμπροστά, στο γήρας δηλαδή, ζορίζομαι. Να σας το πω απλά- εύχομαι να φύγω σχετικά νωρίς. Γιατι με τρομάζει αυτό που παθαίνουν συχνά οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν πολύ: που αλλάζουν, που γίνονται παράξενοι, που δεν βρίσκουν χαρά. Το εξωτερικό περίβλημα δεν με νοιάζει και τόσο. Είναι δευτερεύον. Είμαι γενικά αντίθετη στην εμμονή με την εικόνα. Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια φυλακή. Δεν λέω ότι ποτέ δεν πέφτω και εγώ στη λούμπα, αλλά το παλεύω πολύ», έχει πει η ίδια μιλώντας για τη σχέση της με το χρόνο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved