Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Το πλάνο των διακοπών τους
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Το πλάνο των διακοπών τους

Επειτα από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, ο Γρήγορης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου ανυπομονούν να περάσουν μαζί ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες και δροσερές στιγμές.

Την πιο ωραία φάση της κοινής ζωής τους φαίνεται να διανύουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνου Αντωνίου.

Παρόλο που τα γυρίσματα των εκπομπών τους καλά κρατούν, εκείνοι είναι πιο χαλαροί και ήρεμοι, αφού επιτέλους έφτασε η αγαπημένη τους εποχή.

Και οι δύο αγαπούν τη θάλασσα και δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν στη Χαλκιδική, μαζί με τους γιους τους για παρατεταμένες καλοκαιρινές διακοπές η Νάνου με τον Νικόλα, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Χριστοφόρου, και ο Γρηγόρης με τον μικρό Αναστάση.

Η συνθήκη είναι ιδανική, αφού τα παιδιά διατηρούν άριστη σχέση μεταξύ τους, απολαμβάνοντας το ένα την παρέα του άλλου. Το πρόγραμμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου παραμένει φορτωμένο, αφού, εκτός από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή και το τηλεοπτικό «The 2night show», έχει πλέον αναλάβει και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Η σεζόν, όμως, φτάνει στο τέλος της, ο Ιούλιος μπήκε και τα πάντα πλέον μυρίζουν καλοκαίρι.

Πρώτος σταθμός του ζευγαριού θα είναι η Ρόδος ενώ αργότερα θα επισκεφθεί τη λατρεμένη του Ελαφόνησο και φυσικά τη Χαλκιδική, από όπου κατάγεται ο Γρηγόρης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυο τους αποφεύγουν διακριτικά οποιαδήποτε συζήτηση για επισημοποίηση της σχέσης τους αφού δεν έχουν όρος το παρόν καμία τέτοια ανάγκη.

Ειδικά η Νάνου έχει ζήσει και τον πολιτικό και τον θρησκευτικό γάμο. Οσο για τον Γρηγόρη, ο συγκεκριμένος θεσμός δεν ταιριάζει, όπως έχει εξηγήσει, στην ιδιοσυγκρασία του και δεν είχε ποτέ την επιθυμία να ζήσει αυτό το παραμύθι.

Οι δυο τους ζουν αρμονικά κάτω από την ίδια στέγη, στα Μελίσσια, και απολαμβάνουν μια ήρεμη, αρμονική σχέση με εξαιρετική επικοινωνία. Παρόλο που εργάζονται στον ίδιο χώρο και συνυπάρχουν αρκετές ώρες δύσκολα θα δημιουργηθεί τριβή ανάμεσά τους, αφού έπειτα από τρία χρόνια δεσμού έχουν βρει πλέον τις ισορροπίες τους.

Πηγή:Real

Φωτογραφίες:ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved