Δέσποινα Μοιραράκη: Μιλά για τον θάνατο του συζύγου της: «Δεν θέλαμε να μας λυπούνται»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: Μιλά για τον θάνατο του συζύγου της: «Δεν θέλαμε να μας λυπούνται»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τον θάνατο τον συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη - Ο «Γολγοθάς» με τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, οι δύσκολες στιγμές και οι άγνωστες λεπτομέρειες.

Η «βασίλισσα των χαλιών» ζει τραγικές στιγμές, αφού πριν από λίγο καιρό έχασε τον άνδρα της ζωής της, τον ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 58 ετών. Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του άνδρα της τε τον καρκίνο, γεγονός που προαπάθησαν να κρατήσουν κρυφό.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πώς της ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα όταν αρρώστησε και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές. Στα τέλη του 2018, ο σύζυγος της κ. Μοιραράκη διαγνώστηκε με καρκίνο στην αμυγδαλή. «Μας είπαν οι γιατροί: “Μη σας ανησυχεί, είναι κάτι αντιμετωπίσιμο" και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες», είπε η κ. Μοιραράκη.

«Μάλιστα, την ώρα που το διαπίστωσε, που του ήρθαν στο e-mail του τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα τη μεγάλη έκθεση στο “Hilton” και δεν μου είπε απολύτως τίποτα. Μόλις τελείωσε η έκθεση και ήρθαμε στο σπίτι μας, μου το ανακοίνωσε. Είπαμε και οι δύο ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε. Υποσχεθήκαμε να μην το μάθει κανείς. Δεν θέλω να με λυπάται κανείς, δεν θέλω να μας λυπάται κανείς. Απαγορεύεται να μας λυπούνται», πρόσθεσε.

Η ίδια εξηγεί γιατί ο σύζυγός της εν ήθελε να ενημερώσει την οικογένειά του για την περιπέτεια που περνούσε. «Ηταν δική του απόφαση να μην ενημερώσει την οικογένειά του, τους γονείς του και το παιδί του, γιατί ήθελε να τους προστατεύσει, να μη στενοχωρηθούν.

Η περιπέτεια ξεκίνησε και σιγά-σιγά εξελισσόταν σε έναν “Γολγοθά”. Η νόσος προχωρούσε, κάναμε θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, άρχισε να χάνει κιλά, αλλά για εμάς το μεγάλο δώρο εκείνη τη στιγμή ήταν ότι ήρθε στην Ελλάδα κορονοϊός και άρχισε η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αυτό μας βοήθησε υπερβολικά, καθώς δεν κυκλοφορούσαμε και δεν μπορούσε κανείς να τον δει από κοντά. Ετσι πέρασαν δυόμισι ολόκληρα χρόνια μέχρι τα μέσα του 2021. Η νόσος προχωρούσε, εκείνος γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε τεράστια θέληση και δίψα για ζωή».

«Από την πλευρά μου προσπαθούσα να κάνω τα πάντα για να του δείξω ότι υπάρχει μέλλον. Επαιζα κάθε λεπτό θέατρο, του χαμογελούσα και προσπαθούσα να ενισχύσω το θάρρος του, το κουράγιο, τη θέλησή του, τη δύναμή του.

Πέρυσι, την 1η Ιουνίου, πήγαμε στη Μύκονο για να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια επετείου του γάμου μας. Από τον Σεπτέμβριο άρχισε η φθίνουσα πορεία. Ξεκίνησαν οι εγχειρήσεις στον εγκέφαλο, μετά έκανε στο έντερο κ.λπ.», αποκάλυψε ή Δέσποινα Μοιραράκη.

Ακόμα και στην τελευταία επίδειξη που έκανε η ίδια στο Ζάππειο κανείς δεν παρατήρησε την απουσία του. «Κανένας δεν παρατήρησε στο Ζάππειο, όπου έκανα την επίδειξη, ότι δεν ήταν εκεί.

Κανένας δεν παρατήρησε ότι στις δικές μου, προσωπικές εκπομπές στην τηλεόραση έβαζα τις παλιές. Εκανα μοντάζ. 1η Μαΐου του 2022 ήταν τα γενέθλιά μου και με ρώτησε τρεις ημέρες πριν: “Δεσποινούλα, δεν θα πάμε στον Ωρωπό, στο σπίτι μας, να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου, όπως κάθε χρόνο;».

Και του είπα: “Γιαννάκη μου, είμαι πολύ κουρασμένη, καλύτερα να το αποφύγουμε”. Με ρώτησε: “Γιατί; Συμβαίνει κάτι; Υπάρχει κάτι που μας κωλύει;". Πήγαμε τελικά και κάναμε τα γενέθλιά μου με τους γονείς μου, τα παιδιά μου και τους κουμπάρους μας», εξομολογήθηκε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε συντετριμμένη για τα πράγματα που θα της λείψουν από τον άνδρα που αγάπησε όπως κανέναν άλλον: «Μου λείπει η παρουσία του, η στήριξή του, το αγέρωχο ανάστημά του, το βλέμμα του, που ήταν γεμάτο αγάπη, θαυμασμό και προστασία για μένα. Με συνόδευε παντού και ποτέ δεν με άφηνε. Δεν ξέρω γιατί μου τον στέρησε ο θεός αυτόν τον άνθρωπο»

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved