Τάνια Μπρεάζου: Η... αμαρτία της ομορφιάς, η Eurovision και ο έρωτας στη ζωή της
Showbiz

Τάνια Μπρεάζου: Η... αμαρτία της ομορφιάς, η Eurovision και ο έρωτας στη ζωή της

Το ρεπερτόριό της Τάνιας Μπρεάζου είναι τεράστιο. Την έχουμε ακούσει να τραγουδά από Σελίν Ντιόν, Τζένη Βάνου μέχρι Αριάνα Γκράντε.

Τελικά όμως, τι προτιμάει; «Τα ακούσματά μου μικρή ήταν η σόουλ, η τζαζ και η ροκ. Αυτό που θεωρώ όμως ότι με εκφράζει από είναι η pop-dance κουλτούρα.

Αναφέρατε βέβαια την Τζένη Βάνου και τη Σελίν Ντιόν, που η καθεμία έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή, με τραγούδια που με άγγιζαν και θα με αγγίζουν για πάντα».

Ισως η Τάνια Μπρεάζου δημιουργήσει μια δική της σχολή και γίνει μια ντίβα όπως εκείνες που θαύμαζε από μικρή. Πόσο εφικτό είναι όμως αυτό; «Εμπόδιο στο να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας πιστεύω πως είναι μόνο ο εαυτός μας. Ολα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε.

Η ζωή για όλες τις γυναίκες είναι το ίδιο εύκολη και το ίδιο δύσκολη». Και η ομορφιά; Είναι ευχή ή κατάρα; «Η εξωτερική εμφάνιση είναι μια βιτρίνα. Είναι« όμορφο να έχεις μια καλή όψη, όμως είναι πολύ πιο σημαντικό το πόσο όμορφη είσαι μέσα σου», απάντησε αφοπλιστικά συμπληρώνοντας πως αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να αναγνωρίζει ο κόσμος τη φωνή της, να τραγουδάει τα δικά της τραγούδια σε κοινό, να βρεθεί σε μεγάλες σκηνές, όπως εκείνη της Eurovision και να συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες.

«Αγαπώ πολύ τη Eurovision και φυσικά θα ήθελα να πάω. Οταν έρθει, όμως, η κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο τραγούδι. Η συμμετοχή που έχω ξεχωρίσει ως τώρα και θα μου μείνει αξέχαστη ήταν της Σουηδίας το 2012 με τη Loreen και το “Euphoria”.

Μου αρέσει αυτός ο ήχος. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς καλλιτέχνες του εξωτερικού, το έχω ονειρευτεί! Ωστόσο στην Ελλάδα είχα την τιμή και την τύχη να συνεργαστώ με τεράστια ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, που τον θεωρώ και μέντορά μου». Αρκετά με τη δουλειά όμως.

Μήπως να δώσουμε και λίγο χρόνο στον έρωτα και φλερτ; «Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες μού εκφράζουν τον θαυμασμό τους, όπως σε κάθε κοπέλα που εκτίθεται στην τηλεόραση ή στη σκηνή. Το εκτιμώ και είναι χαριτωμένο.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ ευτυχισμένη και I πολύ καλά», διευκρίνισε. Το σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι δεν θα σταματήσει να δουλεύει. Με μια μικρή στάση στη Ρόδο, το νησί της, η Τάνια Μπρεάζου θα βρίσκεται διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι κάνοντας εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved