Nίκος Οικονομόπουλος: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του και η τούρτα υπερπαραγωγή on stage!
Showbiz

Nίκος Οικονομόπουλος: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του και η τούρτα υπερπαραγωγή on stage!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε τα γενέθλιά του και οι αγαπημένοι του συνεργάτες αποφάσισαν να του κάνουν μια πανέμορφη έκπληξη on stage, με τον τραγουδιστή να συγκινείται ιδιαίτερα. 

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται φέτος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, με την μοναδική Ήβη Αδάμου και τον Πέτρο Ιακωβίδη και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αγαπήσει μοναδικά το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα για φέτος!

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2022, μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο, την ώρα που ο ίδιος τραγουδούσε στη σκηνή και έδινε, για ακόμα μια φορά, τον καλύτερό του εαυτό. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου προγράμματος , ο Πέτρος Ιακωβίδης , η Ήβη Αδάμου & οι υπόλοιποι συντελεστές του σχήματος εμφανίσθηκαν στην σκηνή με μια εντυπωσιακή τούρτα και ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο τους συνεργάτη για τα γενέθλια του!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε τα γενέθλιά του στις 30 Ιουνίου και φυσικά οι αγαπημένοι του συνεργάτες δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσουν αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα για εκείνον. Ο τραγουδιστής έγινε 38 ετών και το γιόρτασε με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved